Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Σήκωσαν την Κούπα οι Νέοι!


Ζώντας στιγμές μοναδικές, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού σήκωσαν ψηλά στον ουρανό το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδας, για τη σεζόν 2012-2013, στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League!
Οι ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ, ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός και όλο το επιτελείο της ομάδας Κ20 του συλλόγου, αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου για το δύσκολο αυτό επίτευγμά τους.
"Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου και τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλη την Ακαδημία του Ολυμπιακού, για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν, σε μία δύσκολη σεζόν. Αλλάξαμε πολλά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, κάναμε μία μικρή… επανάσταση, αν μπορούμε να το πούμε και έτσι. Στάθηκαν όλοι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε. Η φετινή σεζόν, κατά την οποία είχαμε παρουσία και στην Ευρώπη και πήγαμε πολύ καλά, πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το μέλλον, για τον τρόπο με τον οποίο θα δουλεύουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας", ήταν τα λόγια του κ. Μπερντ Στορκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: