Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η Αποστολή για Πανθρακικό


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Την τελευταία τους προπόνηση, πριν τον αυριανό, πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, στο "Γ. Καραϊσκάκης", πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Σε αυτή συμμετείχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος "έβγαλε" κανονικά όλο το πρόγραμμα. Απόντες ήταν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προφυλάχθηκαν λόγω μικροτραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Οι Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισαν με συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία, λόγω των κακώσεων που έχουν υποστεί στον δεξιό ταρσό, σχεδόν στο ίδιο σημείο. Το αιμάτωμα υποχωρεί. Με ήπιες ενοχλήσεις στη μέση έμεινε εκτός προπόνησης ο Ντρισά Ντιακιτέ.

Στο πρόγραμμα σήμερα, συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Μανώλης Σιώπης, Παιδάκης και Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγκιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: