Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Επέστρεψε ο Πίνο στις προπονησεις

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Τετάρτης (24/4), ύστερα από το διήμερο ρεπό που χορήγησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Μίτσελ.

Η αναμενόμενη είδηση της πρωινής προπόνησης ήταν η ενσωμάτωση του Χουάν Πάμπλο Πίνο στην ομάδα. Κάτι που έγινε, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να γυμνάζεται για πρώτη φορά κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έπειτα από περίπου ένα δίμηνο.

Το συγκεκριμένο διάστημα ο Πίνο γυμναζόταν ατομικά στου Ρέντη, καθώς βρισκόταν σε "καραντίνα" μετά τα δύο πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει (σ.σ. το ένα επί ημερών του Αντώνη Νικοπολίδη και το δεύτερο επί εποχής Μίτσελ). Ο 26άχρονος ποδοσφαιριστής έδειξε μεταμέλεια αυτούς τους σχεδόν δύο μήνες και ζήτησε συγγνώμη από τη διοίκηση και τον Μίτσελ, παίρνοντας μία τελευταία ευκαιρία για να σώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, συμμετείχε κανονικά την περασμένη Κυριακή (21/4) στη φιέστα για την κατάκτηση του 40ού Πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, λαμβάνοντας ξανά μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Αριέλ Ιμπαγάσα λόγω μικροενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες, μεταξύ αυτών και οι Τζαμέλ Αμπντούν, Λιούμπομιρ Φέισα, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Αλγερινός εξτρέμ δεν έχει αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα σε Πανθρακικό και Πανιώνιο λόγω μιας κάκωσης στον δεξιό ταρσό του ποδιού, αλλά δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του  και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα της Θράκης, την προσεχή Κυριακή (28/4). Όσο για τον Σέρβο χαφ, ο οποίος δεν ήταν καν στη 18άδα στον αγώνα-φιέστα με τον Πανιώνιο, δεν είχε κάτι σοβαρό και υπολογίζεται κανονικά.

Η προπόνηση ήταν έντονη, με έμφαση στην κατοχή της μπάλας, την κυκλοφορία της και τη σωστή ανάπτυξη, με στόχο την καλή και αποδοτική τελική προσπάθεια. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έκαναν και δίτερμα, δουλεύοντας πολύ στο κομμάτι της τακτικής.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Πέμπτη (25/4) με πρωινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: