Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Κόκκαλης: "Καλός πρόεδρος και άρρωστος Ολυμπιακός ο Μαρινάκης"


"Δεν είναι ανάγκη να στενοχωριόμαστε επειδή οι άλλοι χαίρονται με μία ισοπαλία. Αυτό και μόνο να σκεφτούμε, ότι δηλαδή οι άλλοι πανηγυρίζουν σαν τρελοί επειδή μας πήραν μία ισοπαλία, φτάνει για να μη στενοχωριόμάστε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Κόκκαλής σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", με τον ιστορικό πρόεδρο των Πειραιωτών να προσθέτει:

"Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έφτιαξε ουσιαστικά φέτος μία νέα ομάδα, πριν από λίγο καιρό έφερε και έναν νέο προπονητή και παρόλα αυτά κατάφερε να κατακτήσει με χαρακτηριστική ευκολία το πρωτάθλημα. Μπορεί η απόδοση σε κάποια παιχνίδια να μην ήταν καλή, μπορεί να θέλαμε όλοι να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και αυτό να μη συνέβη, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν φτιάχνεις μία καινούρια ομάδα χρειάζεται υπομονή. Οι ομάδες όπως ξέρουμε όλοι δεν φτιάχνονται από τη μία ημέρα στην άλλη".

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν άφησε ασχολίαστες και τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη: "Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά και δεν ταιριάζουν στον Ολυμπιακό μας. Ο Βαγγέλης είναι καλό παιδί, καλός πρόεδρος και άρρωστος Ολυμπιακός. Πρέπει να τον στηρίξει ο κόσμος και όλοι μας για να φτάσει τον Ολυμπιακό όσο πιο ψηλά μπορεί. Έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα και ήδη έχει πετύχει πολλά. Η ομάδα μας έχει μία πολύ καλή διοίκηση και το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη και υπομονή", είπε μεταξύ άλλων στους ομογενείς φίλους του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: