Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1. Απλά ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

 Για την 29η αγωνιστική της Super League οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι με τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σε ένα ματς που οι Πρωταθλητές απογοήτευσαν με την παρουσία τους, καθώς πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση.
Αν αυτό το πράγμα που συνεχίζουμε να βλέπουμε εδώ και πάνω από 10 αγωνιστικές νομίζετε εσείς στην διοίκηση ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τότε ή είστε απλά ΑΣΧΕΤΟΙ είτε νομίζετε ότι ο κόσμος είναι ΗΛΙΘΙΟΣ. Ενα από τα δυο συμβαίνουν.
Διότι αν δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε αυτό το τσίρκο με τις πράσινες φανέλες που λέγεται ΠΑΟ και βρίσκεται 37 ολόκληρους βαθμούς πίσω μας τότε έχεις ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 
Και εμένα προσωπικά οι δικαιολογίες του κώλου ότι η ομάδα έχει κατεβάσει τους διακόπτες επειδή πήρε το πρωτάθλημα από τις 10 Μαρτίου με εξοργίζουν ακόμη περισσότερο.
Στα παπάρια μου και εμένα και το κοσμάκη που πληρώνει εισιτήριο. Το καταλάβατε κύριοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού? 
Ο κοσμάκης υποφέρει οικονομικά ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ρε καριόληδες κάθε Κυριακή για να σας συμπαρασταθεί και να χαρεί.
Και εσείς που παίρνετε τα ωραία σας εκατομμυριάκια κάθε χρόνο μας γράφετε στα παπάρια σας κάθε Κυριακή.
Τι σας ζητήσαμε ρε μπινέδες? Να παίξετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα κανονικό ματς, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσετε τα παρτάλια με τα πράσινα.
Και εσείς ΠΑΛΙ μας γράψατε στα παπάρια σας και παίξατε σαν πουτάνες. Δεν με νοιάζει ρε αν δεν έχετε κίνητρο. Πληρώνεστε για να βρίσκετε κίνητρο σε καθε ματς. Για τον κόσμο που έρχεται να σας δει.
Αν είσαστε ρε παλιοπαπάρες σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ποδοσφαιρική χώρα θα είσαστε ήδη στον πάγκο ή στην εξέδρα με τέτοια απόδοση.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Σε όλους σας. Κυρίως στους παίκτες που σέρνονται εδώ και πολύ καιρό.
Στον προπονητή που νομίζω ότι μάλλον μυρωδιάς πρέπει να είναι και αυτός (δυστυχώς) γιατί αυτός πρέπει να έχει τους παίκτες στην τσίτα και να τους πείσει ότι πρέπει να έχουν κίνητρο.
Και στην διοίκηση βέβαια που έχει ξεγυμνώσει την ομάδα από παίκτες προσωπικότητες. Φεύγουν παίκτες συνεχώς και δεν αντικαθίστανται ΠΟΤΕ.
Μόνο με παικτάκια της σειράς.
Τα ακούσατε σήμερα και εσείς τα σχολιανά σας, αλλά μάλλον άργησαν πολύ.........Επρεπε να τα είχατε ακούσει από πολύ καιρό πριν. Βασικά αν δεν το είχατε καταλάβει οι αποδοκιμασίες σε κάθε ματς εδώ και κανα δίμηνο για τα μούτρα σας ήταν και όχι για τους παίκτες.  Αλλά το έκανε ο κόσμος με ήπιο τρόπο. 
Σήμερα ήρθε η ώρα να τα ακούστε καταμουτρα. 
Το καλοκαίρι έρχεται. Την άλλη Κυριακή τελειώνει το πρωτάθλημα. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ και όχι αρχίδια παίκτες.......................
Και για τους παίκτες όποιος δεν μπορει ή νομίζει ότι έγινε παικταράς να πάει να .............
Το κατάλαβες Γιάννη Μανιάτη? Η νομίζεις ότι έγινες ξαφνικά Μπεκενπάουερ. Αν δεν το έχεις καταλάβει ένα καλό δεξί μπακ είσαι και αν γουστάρει ο προπονητής εκει θα παίξεις. Και όχι όπου γουστάρεις εσύ για να φτιάξεις την καριέρα σου.
Αν δεν γουστάρεις μάζεψε τα μπογαλάκια σου και τράβα στο καλό.
Και αναφέρομαι προσωπικά σε αυτόν διότι είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να παίζει ολόκληρος  Ολυμιακός με πλέυ μέυκερ τον Μανιάτη...................Που δεν μπορεί να δώσει πάσα ούτε στα δυο μέτρα. Δεν συζητάμε για κάθετες μπαλιές και άλλα extreme..........Αυτά απλά δεν υπάρχουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο "Μίτσελ"): Μέγκιερι, Μανιάτης, Παπάζογλου (75' Μασάντο), Φέισα, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Γκρέκο (46' Ιμπαγάσα), Αμπντούν (68' Μήτρογλου).
  
Παναθηναϊκός (Γιάννης Βονόρτας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος (68' Χουχούμης), Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ (60' Φιγκερόα), Σισοκό (90+2' Εσπάρθα) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: