Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Παπανικολάου: "Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα"


Ο 23χρονος φόργουορντ είπε τα εξής στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: "Βγάλαμε πιστεύω απίστευτη και αστείρευτη ενέργεια κυρίως στην άμυνα. Νομίζω το σκορ δείχνει ακριβώς αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Ίσως έχει γίνει κουραστικό να το λέμε συνέχεια, αλλά τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα και μόνο έτσι κερδίζεις και προχωράς. Όλα τα παιδιά νιώθουμε πάρα πολύ χαρούμενοι που κάναμε μία τέτοια καλή εμφάνιση, αλλά και που κερδίσαμε. Τώρα πάμε στην Κωνσταντινούπολη με αυτοπεποίθηση και καλή σκέψη.

Δεν μπορώ να το αιτιολογήσω το γιατί στα κρίσιμα παίζουμε πάντα καλύτερα. Φαίνεται πως μας πάει καλύτερα έτσι (γέλια). Από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι κρίσιμα για εμάς και μακάρι αυτό να μας βγει και σε καλό, κερδίζοντας τα ματς, έχοντας παρόμοιες εμφανίσεις.

Πρέπει να σταθούμε στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος έδωσε δυναμικό "παρών" και μας βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε πολύ. Ήταν για εμάς πραγματικά μεγάλη η στήριξη του. Τους υποσχόμαστε πως από εδώ και πέρα θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να πάρουμε άλλη μία νίκη που χρειαζόμαστε ώστε να πάμε στο Final-Four.

Στην Κωνσταντινούπολη θα πάμε για να κάνουμε το καλό μας παιχνίδι, για να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, ώστε να κερδίσουμε. Αν παίξουμε και παρουσιαστούμε όπως πρέπει, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη είτε στο πρώτο ματς στην Πόλη, είτε στο δεύτερο εάν υπάρξει. Δεν χρειάζεται όμως να λέμε μεγάλα λόγια. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και πρέπει να πάμε στην Τουρκία απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να τα καταφέρουμε.

Δεν ξέρω αν στην Κωνσταντινούπολη θα βάλω πάλι όλα τα τρίποντα όπως κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (γέλια). Αυτό όμως δεν με ενδιαφέρει, σημασία έχει να τα βάζει η ομάδα και ας τα βάζουν οι συμπαίκτες μου. Αυτή η ομάδα στην επίθεση έχει πολύ ταλέντο, το έχω ξαναπεί, και κάθε φορά όλο και κάποιος άλλος θα σκοράρει. Τη μία θα είναι ο ένας, τη μια θα είναι ο άλλος. Σημασία έχει να νικά ο Ολυμπιακός. Αυτό μετράει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: