Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η προπόνηση σήμερα

Μετά το ρεπό της Τρίτης (9/4) οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (10/4) έγινε υπό τις καλύτερες συνθήκες, καθώς ο Μίτσελ είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του. Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης, ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ο Αβραάμ δεν βρισκόταν καν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά λόγω ενός οιδήματος στο αριστερό γόνατο, όπως και ο Μανιάτης, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Και οι δύο διεκδικούν με αξιώσεις θέση στη βασική εντεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Μανιάτης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς δύσκολα ο Μίτσελ θα αλλάξει πρόσωπα στο κέντρο της άμυνας, με τους Κώστα Μανωλά και Πάμπλο Κοντρέρας να έχουν το προβάδισμα προκειμένου να διατηρηθούν στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακό για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος.

Κανονικά γυμνάστηκε, επίσης, και ο Ντρισά Ντιακιτέ, ο οποίος ξεπέρασε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες, αλλά ο τελευταίος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έκαναν και ασκήσεις τακτικής, παίζοντας και δίτερμα. Η προπόνηση ήταν δυνατή και είχε μεγάλη ένταση, με τον Μίτσελ να ανεβάζει τους ρυθμούς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μίλησε στους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που αναμένεται να κάνει στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (11/4, 10:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια: