Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-1

Δύναμη, αμφισβητούμενες φάσεις και ένα γκολ για κάθε ομάδα είχε ο επαναληπτικός Κυπέλλου στο Περιστέρι, με το τελικό 1-1 να δίνει στον Ολυμπιακό την πρόκριση στους "4" απέναντι στον Ατρόμητο.
Ο Ουμπίδες εκτέλεσε με δύναμη από αριστερά, ο Μέγκιερι δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά και ο Ταυλαρίδης εκμεταλλεύθηκε την κατάσταση σπρώχνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Φάση για την οποία ο Ολυμπιακός φωνάζει για οφσάιντ του σκόρερ, με το ριπλέι να τον δικαιώνει. 
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Εντινγκά με κεφαλιά υποχρέωσε τον Σηφάκη στην επέμβαση του αγώνα (52'), ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μάνταλος (αφού συμβουλεύτηκε και τον επόπτη Ποντίκη) έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Μπάλλα σε προσπάθεια του Μανωλά με το κεφάλι και την μπάλα να σκάει πρώτα στο έδαφος. Ο Ντομίνγκες εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Ολυμπιακό. 

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος (76' Μπρίτο), Γιαννούλης, Δημούτσος (86' Γεωργίου), Ναπολεόνι, Ουμπίδες, Ταβάρες, Καραμάνος (51' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία.


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μπονγκ, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ (75' Σάμαρης), Πέρες (90+1' Μασάντο), Ντομίνγκες (85' Σαβιόλα), Ολαϊτάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: