Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Χαιρέτησε ο Λο και πάει Αμερική

Ο Έισι Λο προτίμησε την πρόταση για χειρουργείο του προσωπικού του γιατρού, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο έχει πολλές πιθανότητες να ξεπεράσει μόνιμα το πρόβλημα του στο αριστερό του γόνατο. Αυτό, όμως, σημαίνει πως ο Αμερικανός γκαρντ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τουλάχιστον έξι μήνες, άρα τέλος η σεζόν για τον 29χρονο πλέι-μέικερ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τον παίκτη για μία ακόμη σεζόν, αλλά αν η συνεργασία τους συνεχιστεί θα φανεί στην πράξη.

Στα αγωνιστικά, οι Πειραιώτες την Κυριακή (2/2) το βράδυ (19:30, Νοvasports 2) θα αντιμετωπίσουν τον Ίκαρο στην Χαλκίδα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει το ροτέισον στην ομάδα. Σε σχέση με την αποστολή του περασμένου αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό, εκτός δωδεκάδας θα μείνουν οι Σέντρικ Σίμονς και Δημήτρης Κατσίβελης και σε αυτή θα προστεθεί ο Μπράιαντ Ντάνστον. Εκτός θα μείνει και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, καθώς ως γνωστόν έχει μείνει εκτός λίστας στα παιχνίδια του ελληνικού πρωτάθληματος, λόγω ότι την θέση του έχει πάρει (τουλάχιστον προσωρινά) ο Τζαμάριο Μουν.

Η αποστολή: Μουν, Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Καββαδάς.
Εκτός: Σίμονς, Κατσίβελης, Αγραβάνης, Χριστοδούλου, Πέτγουεϊ (ο Λο πάει Αμερική).

Δεν υπάρχουν σχόλια: