Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η Αποστολή για Βέροια

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (7/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια το Σάββατο (8/2, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειριαώτες δούλεψαν πάνω στην τακτική και τα τελειώματα φάσεων, όπως και στις στημένες φάσεις.

Τα κακά μαντάτα για τον Μίτσελ ήρθαν από τον Χοσέ Χολέμπας που υποφέρει από ένα χτύπημα στο ματς με τον Πανιώνιο και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού προτίμησε να τον προφυλάξει.

Ο Πάουλο Μασάντο αισθάνθηκε βαρύ τον προσαγωγό του και δεν ολοκλήρωσε, περισσότερο προληπτικά, το πρόγραμμα στο γήπεδο. Μιγκέλ Τόρες και Δημήτρης Σιόβας έκαναν θεραπεία, όπως και οι Νταβίδ Φουστέρ, Νέλσον Βαλντές που όμως βγήκαν και στο γήπεδο κάνοντας ατομικό, συνεχίζοντας στο γυμναστήριο το πρόγραμμα τους.

Όλοι οι παραπάνω συν τους Σαλίνο, Κάρολ, έμειναν εκτός αποστολής για την Βέροια. Οι 18 παίκτες που πήρε μαζί του για το ματς ο Μίτσελ, είναι οι εξής:

Ρομπέρτο, Μέγκιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρες, Σάμαρης, Σαβιόλα και Στσέποβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: