Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 4-2

Για την 25η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πλατανιά με σκορ 4-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", χάρη στα γκολ των Ολαϊτάν (28'), Βαλντές (68'), Πέρες (70') και Μαρκάνο (78'). Τόρες (37') και Βλαχοδήμος (72') σημείωσαν τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Με αυτόν τον τρόπο οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 71 βαθμούς στην Super League, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ με αυτόν τον τρόπο έφτασαν τις δεκατρείς σερί εντός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς. 
Οι Βαλντές και Μαρκάνο (στην δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι) πέτυχαν τα πρώτα τους τέρματα με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ο Πέρες σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος. Εξαιρετική εμφάνιση από τον μαέστρο Ιμπαγάσα, ο οποίος με την είσοδο του στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε επίπεδο την ομάδα, βοηθώντας στο δημιουργικό κομμάτι.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 2 ΜΠΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ............ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου (66' Ιμπαγάσα), Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μπονγκ, Μανιάτης, Εντινγκά, Ολαϊτάν (73' Μασάντο), Πέρες, Ντομίνγκες (57' Βαλντές), Σαβιόλα.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες (79' Κατάι), Δημήτρης, Μπέλιτς, Τόρες, Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Ίνκουμ (71' Ρούμπιο Θέρα), Γιαχία, Φαΐσκα, Τετέ, Τόρες (84' Σούκιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: