Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μανιάτης: "Η ώρα έφτασε"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη (25/2, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League:
"Η αυριανή μέρα έφτασε. Όλοι περιμέναμε αυτό το ματς. Εγώ θα το χαρακτηρίσω ως το παιχνίδι της χρονιάς, είναι ο πρώτος τελικός για εμάς. Αύριο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στον αγωνιστικό χώρο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Εχουμε δουλέψει αρκετά, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου μας που θα κατακλύσει το γήπεδό μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και να τους κάνουμε όλους χαρούμενους".

Αύριο είναι ματς άλλης ταχύτητας. Στην Ελλάδα πάτε από «τεσσάρα» σε «τεσσάρα». Είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε την αλλαγή ταχύτητας πάνω στο χορτάρι;

"Είμαστε έτοιμοι. Εχουμε δείξει και στη φάση των ομίλων ότι μετά τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα βρισκόμασταν σε καλό επίπεδο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ασχετα αν λέμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο γρήγορο και δεν συγκρίνεται με κανένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς δουλεύουμε στις προπονήσεις για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε όλοι στην ομάδα αυτό το παιχνίδι. Κι εσείς, και εμείς, και ο κόσμος. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μπούμε στη νοοτροπία του παιχνιδιού. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια παίζει αντίπαλος με την Άρσεναλ. Τι διαφορετικό περιμένετε να δείτε σε σχέση με τον τρόπο παιχνιδιού της Άρσεναλ και της Γιουνάιτεντ;

"Σίγουρα είναι θετικό που έχουμε αγωνιστεί και άλλες φορές με αγγλικές ομάδες. Οπότε ξέρουμε με τι ταχύτητα παίζονται αυτά τα ματς. Από εκεί και πέρα, τις διαφορές θα μας τις πει ο προπονητής μας, το πού πρέπει να χτυπήσουμε τη Μάντσεστερ. Σίγουρα είναι διαφορετικές ομάδες. Ειδικά φέτος που η Άρσεναλ κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και η Μάντσεστερ απ' ό,τι έχουμε δει αυτούς τους τελευταίους μήνες δεν τα πηγαίνει καλά.

Από τη μέρα που έγινε η κλήρωση, όλοι έχουν αρχίσει και λένε ότι η Μάντσεστερ δεν είναι σε καλή κατάσταση, εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η Μάντσεστερ έχει βαριά φανέλα, είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ξέρει να παίζει τέτοιου είδους αγώνες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τα αφτιά μας σε όλα αυτά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Το κάναμε με την Παρί Σεν Ζερμέν που είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν πρέπει να τους φοβηθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: