Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Γλυφάδα 17-4

Την 15η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών Πόλο πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας στο Κολυμβητήριο του Πειραιά τον ΑΝΟΓ με 19-4 και διατήρησε την διαφορά των πέντε βαθμών από την δεύτερη Βουλιαγμένη. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 7 γκολ και τον ακολούθησε ο Αλέξανδρος Γούνας με 6.
Μετά από το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Φουντούλης σημείωσε: "Δεν μπορούμε να κάνουμε σχόλια για τον αγώνα με την Γλυφάδα απλά ότι κάναμε μια προπόνηση εν όψει της Μπαρτσελονέτα. Το παιχνίδι με τους Ισπανούς την Παρασκευή στην Βαρκελώνη είναι το πιο σημαντικό μας στην Ευρώπη γι' αυτή τη χρονιά. Με νίκη η ομάδα συνεχίζει να έχει ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση. Λιγοστές αλλά θα υπάρχουν.

Πιστεύω εάν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας θα μπορέσουμε να παλέψουμε το παιχνίδι και να διακδικήσουμε τη νίκη. Η Μπαρτσελονέτα είναι πολύ δυνατή ειδικά στην έδρα της αλλά και εμείς έχουμε δείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Τα οχτάλεπτα: 0-5, 1-3, 1-7, 2-4.

ΑΝΟΓ (Σελετόπουλος): Πλατίδης, Αργυρακούλης, Παττακός, Σάντα, Αγγελίδης, Φωτόπουλος, Κατρουζανάκης, Καζάζης 1, Πετρόχειλος, Παπαδόπουλος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος, Τσαντές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 6, Καπότσης, Φουντούλης 7, Πρέκας, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Τσαχειλίδης, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1, Λιαπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: