Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Αν δεν πάμε φέτος στο γήπεδο, πότε θα πάμε?

Αλήθεια σύγγαυροι, έχετε συνειδητοποιήσει ότι φέτος πιθανόν έχουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ πιθανόν της τελευταίας 35ετίας και μάλλον ένα από τα καλύτερα  ολόκληρης της ιστορίας μας?
Ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από ποιότητα, υπερπλήρες σε όλες τις θέσεις, με 12-14 διεθνείς ποδοσφαιριστές, γεμάτο σε κάθε θέση της ενδεκάδας που σαρώνει ότι αγωνιστικό ρεκόρ βρίσκει στο διάβα του.
Που είναι ήδη στους 16 του Champions league, όπου έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις όπου και αν έπαιξε φέτος.
Και μπορεί να έφυγαν ήδη με μεταγραφή 2 βασικοί συντελεστές του (Μήτρογλου-Βαις), αλλά ήρθαν ισάξιοι (Βαλντές-Πέρες) συν τον Μαρκάνο που επέστρεψε για να καλύψει τον τραυματία Σιόβα.
Ενώ φέτος αξιοποιούνται στο έπακρο  οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στην ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο , (βλέπε Σάμαρης-Ολαιταν) και πλέον βγάζουν μάτια. Όπως αξιοποιήθηκαν και κάποιοι που βρίσκονταν  ήδη στο ρόστερ μας (βλέπε Μανωλάς-Σιόβας), με αποτέλεσμα να έχουν ήδη γίνει περιζήτητοι στο Ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι.
Και να είστε σίγουροι ότι κάποιοι από τους παραπάνω (αν όχι όλοι) στο άμεσο μέλλον θα χρυσοπωληθούν σε Ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως έγινε με Μήτρογλου και Βαις.
Και όλα αυτά γιατί απλά βρίσκονται ίσως στην καλύτερη ομάδα του Θρύλου από άποψης ρόστερ.
Αυτή η ομάδα λοιπόν που μέσα στην χρονιά έχει σε 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις σημειώσει 100 γκολ.
74 στο πρωτάθλημα σε 25 ματς, 10 στην Ευρώπη σε 6 γκολ και 16 στο κύπελλο Ελλάδος σε 6 ματς.
Και συνεχίζει και στις 3 διοργανώσεις, έχοντας ακόμη 9 ματς πρωταθλήματος να παίξει, τουλάχιστον 2 και αν περάσει τον ΠΑΟΚ 3 ματς κυπέλλου και τουλάχιστον 2 ματς στην Ευρώπη.
Δηλαδή έχει ακόμη τουλάχιστον 13 ματς να παίξει . Τουλάχιστον…..
Το θέμα λοιπόν που προκύπτει, είναι απλό.
Αν δεν πάμε λοιπόν φέτος στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε αυτή την ομαδάρα που προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου στη Καραισκάκη τότε πότε θα πάμε?
Εντάξει το καταλαβαίνω πριν από 1-2 χρόνια που δεν παίζαμε τόσο καλό ποδόσφαιρο να υπάρχει γκρίνια και κάποιες γιούχες στο γήπεδο.
Αλλά φέτος?
Εχει κανένας παράπονο από την ομαδα μας?
Λογικά δεν θα πρέπει να έχει κανείς παράπονο……
Ισα ισα, το αντίθετο θα πρέπει να συμβαίνει.
Τουλάχιστον με όσους μιλάω εγώ είναι ενθουσιασμένοι με την ομάδα μας φέτος και με την συνολική παρουσία της.
Χαίρεσαι να την βλέπεις πραγματικά. Θέαμα όσο δεν μας έχει προσφέρει ίσως ποτέ καμία από τις ομάδες του Θρύλου.
Και η ανταμοιβή μας σε αυτή την ομάδα είναι το μισογεμάτο γήπεδο…………..
ΟK το καταλαβαίνω  ότι υπάρχει τρομερή οικονομική κρίση , πολύ μεγάλη ανεργία και ειδικά στους νέους ανθρώπους που αυτοί κυρίως πάνε στο γήπεδο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο  ότι τα πέταλα είναι που έχουν αδειάσει από κόσμο, και όχι τόσο πολύ τα ακριβότερα κεντρικά εισιτήρια.
Αλλά ρε παιδιά νομίζω ότι 10 ευρώ κάθε 2 εβδομάδες μπορούν να βρεθούν για να έρθει κάποιος να θαυμάσει αυτή την ομαδάρα στο γήπεδο.
Και είναι κρίμα πραγματικά για την ποιότητα αυτής της ομάδας να μην είναι σχεδόν γεμάτο το Καραισκάκη κάθε φορά που παίζει ο θρύλος.
Αναρωτηθείτε και δώστε απάντηση μόνοι σας.
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΜΑΔΑΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ?
Αν δώσετε την απάντηση αυτή τότε μάλλον θα πρέπει να είστε αυτόπτες μάρτυρες μέσα στο γήπεδο.
Διότι εγώ πραγματικά φέτος , νοιώθω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ που έχω φέτος την χαρά και την τιμή να παρακολουθώ την καλύτερη ομάδα του Ολυμπιακού τα 35 τελευταία χρόνια μπροστά στα μάτια μου……
Όπως έλεγε και μια πετυχημένη διαφήμιση κάρτας ……..
Witnessing history: Priceless
Δηλαδή με απλά Ελληνικά:
Το να συμμετέχεις σαν αυτόπτης μάρτυρας την στιγμή που γράφεται η ιστορία είναι απλά ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.
Και αν το σκεφτείτε αυτό ακριβώς είναι η πραγματικότητα.
Εστω και τώρα στο τέλος  και ας έχουν μείνει λίγα 4-5 ματς στο Καραϊσκάκη έχουμε την ευκαιρία να γεμίζουμε το γήπεδο μας και να θαυμάσουμε την ομαδάρα μας που γράφει ιστορία.
Το αξίζει……………… Και όποιος το ζει θα έχει να το λέει στα παιδιά του και στα εγγόνια του, σε πολλά χρόνια μετά, όταν οι ιστορικοί του μέλλοντος θα έχουν να λένε για αυτή την καταπληκτική ομάδα του Θρύλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: