Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμνπιακός-Μαντσεστερ Γιουναιτεντ 2-0, video

Τρόμαξε την Ευρώπη ο Θρύλος! Ένας συγκλονιστικός, συναρπαστικός, παθιασμένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση Ολυμπιακός, όντας ανώτερος σε ολόκληρο το 90λεπτο από τους Άγγλους, κέρδισε δίκαια και πανάξια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0, χάρη στα γκολ των Ντομίνγκες (38') και Κάμπελ (55'), με τον Κοσταρικανό εξτρέμ να σημειώνει ένα καταπληκτικό γκολ. 
Τεράστια νίκη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες στην ευρωπαϊκή τους ιστορία. Με αυτή την επικράτηση τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους "8", με την ρεβάνς στο "Ολντ Τράφορντ" να είναι προγραμματισμένη στις 18 Μαρτίου
Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ. Κατάπιε την μεγάλη Μαντσεστερ Γ. και την εκανε να φαίνεται ομαδούλα της σειράς. Απίστευτο στήσιμο από τον Μίτσελ, απίστευτη απόδοση από όλους τους παίκτες που έπαιξαν , εκπληκτική ατμόσφαιρα και φυσικά εκπληκτικό αποτέλεσμα και βράδυ.
Ενα βράδυ που όλος ο πλανήτης έβλεπε τον Θρύλο να κερδίζει την ίσως πιο εμπορική ομάδα του κόσμου, μιας και ήταν το μοναδικό παιχνίδι Τσαμπιονς λιγκ που γινόταν αυτήν την ημέρα κια ώρα και μεταδόθηκε σε πάνω από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ετσι ακριβώς μεγαλώνει το brand name της ομάδας μας. Ετσι ακριβώς γίνεται γνωστή σε όλον τον κόσμο. Σπουδαίο επίτευγμα και μπράβο σε όλους.
Από τα ωραιότερα βράδυα που έχω ζήσει στον γήπεδο ποτέ. Ισως μόνο το 3-3 με την Ρεάλ Μαδρίτης με τους Ζιοβάνι-Ζάχοβιτς μπορεί να συγκριθεί με το σημερινό.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ (67' Φουστέρ), Πέρες (86' Βαλντές), Ντομίνγκες (76' Μασάντο), Ολαϊτάν.

Μάντσεστερ Γ. (Μόγιες): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κλέβερλι (60' Καγκάουα), Κάρικ, Βαλένσια (60' Γουέλμπεκ), Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: