Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μαρινάκης: "Ιστορική νίκη, πάμε για την υπέρβαση"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε τα εξής: "Σίγουρα δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά΄πιστεύω πως και όλος ο φίλαθλος κόσμος που είδε το παιχνίδι, παρακολούθησε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά και έκανε αρκετές ευκαιρίες. Είπα στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια πως δεν κρίθηκε κάτι.

Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να πάμε στο Μάντσεστερ να παίξουμε δυνατά, σαν να έληξε το ματς 0-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με αυτή την νοοτροπία. Θα πάμε στην Αγγλία για την πρόκριση. Τίποτα δεν έχει κριθεί, το τονίζω, δεν πρέπει τα μυαλά μας να παίρνουν αέρα από αυτό το 2-0.

Θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στο Μάντσεστερ και να κάνουμε την υπέρβαση μας. Περίμενα την ομάδα να παίξει καλά, την πίστευα και την πιστεύω. Η ομάδα μας ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη. Ήμουν αισιόδοξος πριν το ματς. Πάμε για την υπέρβαση. Ευχαριστώ τον κόσμο, έκανε και εκείνος την υπέρβαση του στις κερκίδες, παρά την απουσία των 2.000 θέσεων.

Θέλω από εκείνους και την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό να νιώσουμε την ίδια ατμόσφαιρα, όπως κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτή η ομάδα να δουλέψει σκληρά και στη συνέχεια και να πάει ακόμη πιο μακριά στην Ευρώπη γιατί το αξίζει. Αν παίξουμε σαν Ολυμπιακός στο Μάντσεστερ πιστεύω πως θα προκριθούμε στα προημιτελικά. Σήμερα είναι μία ιστορική νίκη. Όλοι μας συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ζήτω ο Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: