Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 21-2

Την 14η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής (7/2) στο Κολυμβητήριο του Πειραιά ο Ολυμπιακός, καθώς διέλυσε με 21-2 τον Πανιώνιο παίζοντας για τα 21 παιδιά που χάθηκαν άδικα το 1981.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος μετά από το ματς σημείωσε: "Ξημερώνει μια μέρα μνήμης για τους Ολυμπιακούς. Μια ημέρα θλίψης για τα παιδιά που έφυγαν άδικα από δίπλα μας το 1981. Πάντα θα είναι στην καρδιά μας. Πάντα θα μας κοιτούν από εκεί ψηλά και εμείς θα τους αφιερώνουμε τα Πρωταθλήματα που κερδίζουμε".

Ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Σχίζας είπε:"Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στα 21 παιδιά που έφυγαν άδικα από κοντά μας το 1981. Παιδιά που έφυγαν βλέποντας την μεγάλη τους αγάπη, τον Ολυμπιακό. Πάντα θα τους θυμόμαστε και πάντα θα παίζουμε για να μας καμαρώνουν από εκεί ψηλά".
Τα οχτάλεπτα: 3-0, 4-0, 6-1, 8-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 4, Καπότσης 1, Φουντούλης 3, Πρέκας 1, Ποντικέας 3, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας 1, Βλαχόπουλος, Αργυρόπουλος 4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν 1, Ζώρζος, Γρηγορόπουλος, Φούτρης 1, Βυθούλκας, Δερμιτζάκης, Βέκος, Καρακάσης Χ. , Καρακατσάνης, Μιγόπουλος, Μπαγλατζής, Κούφαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: