Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πλατινί:Yπάρχει ένας σύλλογος που έχει κάνει βήματα μπροστά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μισέλ Πλατινί:
Αρχικά δήλωσε: "Ήρθα να δω έναν αγώνα ποδοσφαίρου, γιατί μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο καλύτερος να κερδίσει".
Για την επίσκεψη του στην Τούμπα: "Είχα υποσχεθεί ότι θα δω να δω τον ΠΑΟΚ. Έρχομαι από την Αίγυπτο και αύριο (21/2) έχω ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ".
Για το αν συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη: "Μου είπε ότι έχει ένα χρόνο που ανέλαβε το σύλλογο. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά".
Για το γεγονός ότι θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο: "Το γεγονός ότι έχει πολύ κόσμο το γήπεδο είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Σε θέματα ρατσισμού και ασφαλείας δεν κάνουμε πλάκα. Αλλά από τι στιγμή που είναι γεμάτο το γήπεδο, σημαίνει ότι όλα πάνε καλά".
Για τις συζητήσεις με τον Αντώνη Σαμαρά: "Η Ελλάδα αυτούς τους έξι μήνες προεδρεύει στην ευρωπαϊκή κοινότητα και εμείς κάθε έξι μήνες επισκεπτόμαστε αυτές τις χώρες. Έχουμε στείλει την ατζέντα για το τι θα συζητηθεί αύριο (21/2) και αυτό θα γίνει".
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Δεν είναι ισορροπημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ένας σύλλογος που έχει κάνει βήματα μπροστά. Πρέπει και οι υπόλοιποι σύλλογοι να προχωρήσουν μπροστά, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: