Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ολυμπιακός - Άρης 2-1

O Ολυμπιακός ολοκληρωσε την φετινή αγωνιστική σεζόν της ταλαιπωρίας με νίκη επί του Αρη με 2-1, σε ένα ματς που έγινε στην κυριολεξία της κακομοίρας.
Είχε 2 αποβολές, είχε 2 πέναλτυ, είχε επεισόδια χωρίς λόγο έξω από το γήπεδο με τραυματίες, είχε γενικά μια ατμόσφαιρα ολοκληρωτικού χάους σε όλο το γήπεδο. Ομοια κατάσταση δεν έχω ξαναζήσει στα 6 χρόνια που λειτουργεί το νέο Καραισκάκη. Χάος και ταραχή άνευ λόγου και αιτίας. Μάλλον λόγοι υπάρχουν και τους έχουμε πει εδώ και μήνες αλλά τώρα αρχίζουν να βγα΄νουν σιγά σιγά τα άσχημα, τα οποία θα γίνουν ακόμη χειρότερα και να με θυμηθείτε, αν δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις το καλοκαίρι.
Στο γήπεδο τον τελευταίο καιρό έχει εισχωρήσει και πάλι μετά από χρόνια μια ισχνή μειοψηφία που δεν την ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός αλλά το πως θα σπάσουν τα πάντα και θα κάνουν επεισόδια.
Πως θα κάνουν ντου να μπουν τζάμπα στο γήπεδο και πως θα τσαμπουκαλευτούν . Το πληρώσαμε ήδη στην Ευρώπη μένει να το πληρώσουμε και στην Ελλάδα. Οταν αφήνεις να περνάνε στο γήπεδο σε κάθε ματς πάνω από 100 καπνογόνα και φωτοβολίδες τότε υπαίτιος είσαι εσύ. Βλέπουν ότι χάνουν τα εισητήρια που έπαιρναν μέσα από τους συνδέσμους και επιδιώκουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους . Μάταια όμως. Ετσι πιστεύω. Αφού αυτούς θέλουν να έχουν στο γήπεδο ΄τοτε ας βουλώσουν το στόμα τους και ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και ας πληρώσουν τους βανδαλισμούς που έγιναν στο παλατάκι μας.
Καλά να τους κάνουν. Αυτούς θέλουν? Ας τα λουστούνε.
Στα αγωνιστικά τώρα έγινε ένα σχετικά καλό ματς , με άναρχο ποδόσφαιρο, που είχε ευκαιρίες και πολλές φάσεις. Πάλι καλά που κερδίσαμε και πήραμε ένα μεγάλο αβαντάζ για τα play offs.

Oι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Όσκαρ, Ντιόγκο (35' Λεονάρντο), Ζεβλάκοφ, Μαρέσκα, Πάντος, Λούα Λούα, Γ. Παπαδόπουλος (41' Κόβατς), Τοροσίδης.

Άρης (Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Κάλβο (67' Νέτο), Φερνάντες, Τζόνσον (60' Αραβίδης), Μεριέμ (55΄Κόκε), Χαβίτο, Βανκγέλι, Πρίττας.

Βαθμολογία Play offs
Ολυμπιακός 4
ΠΑΟΚ 3
ΑΕΚ 1
Αρης 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: