Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

H θα αλλάξουν όλα τώρα ή θα γυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια

Κύριοι η ξευτίλα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού συνεχίζεται και στα play offs. Όπως όλοι είδαμε χτες το βράδυ στο Βικελίδης εμφανίστηκε μια ομάδα «φάντασμα» για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με παίκτες κουρασμένους, απροπόνητους και χωρίς διάθεση. Εμφανίστηκε με έναν προπονητή μαθητευόμενο μάγο (Αυτό ισχύει εδώ και καιρό βέβαια) και φυσικά εμφανίστηκε χωρίς να εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ότι μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στα play offs.
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Όποιος δεν το βλέπει απλά στρουθοκαμηλίζει.
Το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Γιατί συνεχίζοντας την ίδια νοοτροπία και τακτική τότε η ομάδα βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή και στη πλήρη απαξίωση. Στην επιστροφή δηλαδή στα πέτρινα χρόνια.
Τώρα είναι η ώρα λοιπόν να γίνουν οι πρώτες αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΟΤΑΤΕΣ κινήσεις.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Τον γυμναστή του Τεν Κάτε στον ΠΑΟ τον είδατε? Είχε κανέναν τραυματισμό φέτος ο ΠΑΟ? Όχι μόνο δεν είχε αλλά είχε και πολύ καλή φυσική κατάσταση όλη την χρονιά.
Ενώ εμείς με τους παπάρες και άσχετους Κετσπάγια και Ζίκο δεν μπορούμε να παίξουμε δεύτερο παιχνίδι ούτε σε 7 ημέρες. Όχι κάθε 3 που θα παίζουμε τώρα. Αμφιβάλλει κανείς?
Πάρε επιτέλους ρε πρόεδρε έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Έλεος πια . Μπουχτίσαμε με όλους τους μα@#$%ς που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
Κάνε επιτέλους αυτό που πρέπει για μια φορά έστω. Γιατί αν δεν το κάνεις τότε θα βρεθείς υπόλογος για την καταστροφή της ομάδας.
Και επιτέλους βάλε χέρι στους παίκτες της ομάδας. Αυτό το σκορποχώρι δεν είναι δυνατό να συνεχίζεται επ’ αόριστο. Κόψτε τους τον κώλο αν αυτό είναι αναγκαίο. Κόψτε τους το ποδόσφαιρο αν αυτό είναι το σωστό.
Αλλά μην αφήνετε άλλο αυτά τα «υποκείμενα» που φοράνε την ερυθρόλευκη φανέλα να την ξευτιλίζουν άλλο. (Δεν μιλάω για όλους εννοείται, αλλά για μια μεγάλη μερίδα των παικτών).
Αλλά επιτέλους κάνε κάτι. Δεν αντέχεται και δεν καταπίνεται άλλο αυτή η αδιαφορία και η απραξία που επιδεικνύεις φέτος. Σαν να έχεις παραδώσει τα όπλα φέρεσαι.
Αν αυτό έχεις κάνεις τότε απλά πες το μας και παραιτήσου. Αν όχι τότε κάνε επιτέλους το σωστό.
ΚΛΕΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ.
Και το καλοκαίρι πάρε και παίκτες, γιατί αλλιώς θα βλέπεις την πλάτη των ανύπαρκτων για πολλά χρόνια.
Στο χέρι σου είναι μόνο.
Ο κόσμος πάντως δεν αντέχει άλλο να βλέπει αδιαφορία και απραξία. Έφτασε στα όρια του.
ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: