Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα του

Ο κόσμος του Θρύλου την Κυριακή που μας πέρασε έστειλε το ΗΧΥΡΟΤΑΤΟ μήνυμα του προς την διοίκηση του συλλόγου. Και το έκανε αυτό με την απουσία του από το γήπεδο. Στο ματς με τον Άρη σημειώθηκε το αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στο νέο Καραισκάκη από το 2004 και μετά. Μόλις 14.200 άνθρωποι επέλεξαν να πάνε να δουν ένα κατά τα άλλα κρίσιμο ματς με σημαντική βαθμολογική σημασία για τα play offs.
Μόλις 9.000 από τους 18.000 κατόχους διαρκείας πήγαν στο γήπεδο και μόλις 5.000 άνθρωποι πήγαν να πάρουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια.
Αυτό ήταν το μήνυμα του κόσμου που φέτος είναι εντελώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.
Είναι απογοητευμένος διότι ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να κατακτηθεί ΑΝΕΤΑ σε μια ομάδα ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ, που δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε ένα ντέρμπυ φέτος.
Και φυσικά είναι απογοητευμένος ο κόσμος διότι βλέπει ότι εξακολουθούν να μην γίνονται κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση για την νέα σεζόν.
Και όταν ακούει ο κόσμος ότι το μπάτζετ για την νέα σεζόν θα είναι περίπου 8.000.000, την στιγμή μάλιστα που η ομάδα χρειάζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7-8 παίκτες πρώτης γραμμής, τότε ασφαλώς και νοιώθει ότι τον κοροϊδεύουν.
Και φυσικά αντιδρά με το να μην πάει στο γήπεδο. Τα χειρότερα όμως θα τα δουν στην ΠΑΕ το καλοκαιράκι, όταν θα έρθει η ώρα της ανανέωσης των διαρκείας. Τότε να δούμε πόσοι από τους 18.000 θα ανανεώσουν τις κάρτες τους. Γιατί νομίζω ότι αν δεν δουν φως στις μεταγραφές και στον νέο προπονητή τότε δεν θα είναι η πλειοψηφία αυτών που θα ανανεώσουν ξανά με τις υπάρχουσες πανάκριβες τιμές που έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ελπίζω να πήραν το μήνυμα του κόσμου οι διοικούντες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το στέλνει το μήνυμα φέτος ο κόσμος.
Αν δεν το πήραν πάντως κακό του κεφαλιού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: