Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Το παραμύθι συνεχίζεται. Προτάθηκε ο Γκοβού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ" προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Σ. Γκοβού, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Λιόν και ο παίκτης αξιώνει περίπου 2.000.000 ευρώ.
Το παραμύθι λοιπόν φαίνεται ότι συνεχίζεται από τους διοικούντες της ομάδας. Μετά το περσυνό καλοκαιρινό παραμύθι με τον Κάλστρομ, που όλοι ήξεραν ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να έρθει στον Ολυμπιακό, η ιστορία συνεχίστηκε τον Χειμώνα με τον Μπεν Αρφά, που επίσης όλοι γνώριζαν ότι οι πιθανότητες να έρθει ήταν μηδενικές.
Αλλά με αυτόν τον τρόπο οι διοικούντες κέρδιζαν χρόνο και πουλούσαν παραμύθι ότι τάχα προσπαθούν να πάρουν μεγάλους παίκτες , όταν όλοι γνωρίζαμε ότι αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί.
Και ερχόμαστε πάλι τώρα και οι δήθεν υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, μας πουλάνε πάλι παραμύθια για δήθεν ενδιαφέρον για τον Γκοβού. Αν και πάλι το κάνουν για να κερδίσουν χρόνο και να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, τότε είναι απλά αξιοθρήνητοι και εν μέρει επικίνδυνοι για να έχουν στα χέρια τους τις τύχες του Ολυμπιακού.
Απλά μην πιστεύετε ότι παπαριά θα γραφτεί στις εφημερίδες και στα διάφορα αθλητικά sites σχετικά με μεταγραφικούς στόχους.
Είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι ψέματα και θα γίνονται για να πλουτίζουν τα κοράκια της έντυπης αθλητικής δημοσιογραφίας , που βγάζουν εδώ και χρόνια εκατομμύρια στις πλάτες του Ολυμπιακού, στοχεύοντας στην δίψα του κόσμου για μεταγραφές.
Μην πιστεύετε τα παραμύθια τους και μην τους δίνετε το δικαίωμα να γίνουν ακόμη περισσότερο πλούσιοι και άπληστοι εις βάρος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: