Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Η μακέτα του νέου κολυμβητηρίου του Θρύλου


Η συνάντηση, με την οποία επισημοποιήθηκε η παραχώρηση του χώρου του Δελφιναρίου στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό έγινε σήμερα και ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του κ. Συγγελίδη. "Η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού είναι ξεχωριστή και ιστορική. Εκτός από εμάς τα μέλη του Συμβουλίου, είναι παρόντες ο Νομάρχης Πειραιά, ο Δήμαρχος και βουλευτές της πόλης μας. Εκ μέρους του Ολυμπιακού σας καλωσορίζω και επειδή γνωρίζω ότι είστε όλοι σας φίλαθλοί μας θέλω πραγματικά να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Τα γραφεία μας είναι πάντα ανοιχτά για όλους όσοι από οποιοδήποτε θέση συμβάλουν ώστε να διατηρούμε τον Ολυμπιακό κορυφαίο αθλητικό οργανισμό της Ελλάδας και έναν από τους κορυφαίους ολόκληρου του κόσμου.

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είμαι στην ευχάριστη θέση, και ύστερα από πολλές συζητήσεις σε θεσμικό αλλά και προσωπικό επίπεδο με τον πρώτο πολίτη του Πειραιά και φίλο Παναγιώτη Φασούλα, να σας ανακοινώσω και επίσημα την πρόταση του Δημάρχου να παραχωρήσει ο Δήμος Πειραιά στον Ολυμπιακό για 50 χρόνια, το χώρο του Δελφιναρίου προκειμένου να κατασκευάσουμε το κολυμβητήριό μας, στο οποίο θα στεγαστούν οι ομάδες υγρού στίβου και οι ακαδημίες τους. Δήμαρχε εκ μέρους όλων των φιλάθλων μας και των μελών μας σε ευχαριστώ, γιατί πρόκειται για μία ιστορική απόφαση που θα δώσει σάρκα και οστά στα όνειρα γενιών και γενιών Ολυμπιακών. Επίσης, ευχαριστώ όλους που ανεξαρτήτως πολιτικής ένταξης στέκεστε θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία".
Όπως βλέπετε και στην μακέτα το νέο κολυμβητήριο του Θρύλου θα έχει την μορφή καραβιού, που είναι κάτι που ταιριάζει τόσο στον Σύλλογο όσο και στον χώρο ου θα βρίσκεται το νέο κολυμβητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: