Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Κοντά στα κορίτσια του Θρύλου στο βόλει

Η γυναικέια ομάδα βόλει του Θρύλου παίζει τον πρώτο τελικό με τον ΠΑο στο Ρέντη την Τρίτη (18.00) και χρειάζεται την συμπαράσταση του κόσμου.
Τα εισιτήρια του πρώτου τελικού θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., στην Πλατεία Αλεξάνδρας από τις 09:00-14:30 και από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη από τις 15:30 έως την ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

Σχετικά με τα της προπόνησης, αυτή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Γιάννη Νικολάκη να λέει από εκεί και πέρα στο www.olympiacos.org. "Ως Ολυμπιακός δεν θέλουμε να μείνουμε με τη χαρά ότι συμμετέχουμε σε έναν ακόμη τελικό, παρά το γεγονός ότι οι στόχοι της χρονιάς ήταν διαφορετικοί. Έχω ζητήσει από τις αθλήτριές μου να βλέπουν το κάθε παιχνίδι σαν να ήταν μονός τελικός και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, όπως ,άλλωστε, έχουν κάνει φέτος σε όλους τους αγώνες. Όλα είναι ανοιχτά. Ξέρουμε το ρόστερ και τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού, γνωρίζουμε τις δικές μας και θα κάνω μία ευχή. Να αντέξει η επτάδα μας μέχρι τέλους, διότι δεν είναι εύκολο να παίζουμε παιχνίδι κάθε 48 ώρες".

Από τη μεριά της η παικτάρα η Κατερίνα Νικολαΐδου, έκανε έκκληση να γεμίσει το κλειστό και καλά θα κάνουν να την ακούσουν οι γαύροι και να πάνε στο Ρέντη. "Σε μία σειρά τελικών ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ειδικά όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, τα πάντα είναι ανοιχτά. Κάθε τελικός θα είναι ξεχωριστός και πιο κοντά στη νίκη θα είναι η ομάδα που θα βρεθεί στη μέρα της. Η έδρα σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο και για αυτό το λόγο περιμένουμε τους φιλάθλους μας στο Ρέντη ώστε να εξαργυρώσουμε το πλεονέκτημα που κερδίσαμε στην κανονική περίοδο".

* Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη (20:00) στο κλειστό γυμναστήριο Μετς. Ο Θρύλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: