Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Θεοδωρίδης: Ποιος να μιλήσει για τον Κόκκαλη;

Η συνέντευξη του Σάββα Θεοδωρίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" : 

Για την παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στον προεδρικό θώκο, με τη αφορμή τη συμπλήρωση 17 ετών από τότε που ανέλαβε επίσημα: 

Μην ξεχνάτε ότι εγώ είμαι 60 χρόνια στον Ολυμπιακό. Ποιος να μιλήσει για τον Κόκκαλη; Πήρε τον Ολυμπιακό ανυπόληπτο, δεν έχει σημασία αν καμιά φορά διαφωνεί κάποιος για το καλό του Ολυμπιακού, τον έκανε μεγάλη ομάδα, έφτιαξε προπονητικό, το γήπεδο Καραϊσκάκη, έφερε μεγάλους παίκτες, πήρε τίτλους. 

Είμαι ευχαριστημένος, μεγαλουργήσαμε στα 17 χρόνια 12 πρωταθλήματα. Δεν είναι δύσκολο να ξανάρθουν αυτά τα χρόνια. Εγώ δεν θέλω να φέρνει ούτε ισοπαλία ο Ολυμπιακός, ακόμη και φέτος -λόγω τραυματισμών, προβλημάτων και του... κυνηγιού - κατάφεραν να σιγουρέψουν το πρωτάθλημα μόλις την προτελευταία Κυριακή, όταν ο Ολυμπιακός το έπαιρνε από τον Ιανουάριο. 

Για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού μετά την απώλεια του φετινού τίτλου: 

Πρέπει να συνενωθούν όλοι και να βγει 2ος για να βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι το πρωτεύουν θέμα. Από κει και πέρα, θα δρομολογηθούν τα πάντα. Βλέπετε ότι οι αντίπαλοι μας συνενώθηκαν τέσσερις δυνάμεις και είδατε πόσα λεφτά δαπανήθηκαν. Στον Ολυμπιακό είναι μόνο έναν άνθρωπος. Εχει βάλει κι ο Λαυρεντιάδης κάποια λεφτά αλλά πρέπει να τον βοηθήσουν ακόμη περισσότερο. 

Αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα. Αν βγει 2ος θα είναι μεγάλο όπλό. Ακούω για Ολυμπιακάρες και κανένας δεν βοηθάει τον Κόκκαλη. Οι άλλοι μαζευτήκανε τέσσερις και πάλι τρομάξανε να πάρουν ένα πρωτάθλημα. Ολοι να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν... 

Οποιοσδήποτε και να έμπαινε, το συμφέρον του Ολυμπιακού είναι να παραμείνει για αρκετά χρόνια ως πρώτος ο Κόκκαλης. Μην ξεχνάτε ότι ο Κόκκαλης έκανε τέσσερα χρόνια περίπου να μάθει καλά το άθλημα. Με την εμπειρία του, θα μάθουν και οι άλλοι, ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ιστορία. Φέτος, ο Ολυμπιακός έπαιξε 30 ντέρμπι. 

Για το ενδεχόμενο να μην μπουν τελικά άλλοι επιχειρηματίες: 

Πιστεύω ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θα τον αφήσει ξεκρέμαστο τον Ολυμπιακό. Πρέπει να γίνουν σοβαρές κινήσεις. Υπάρχουν και παίκτες αρκετά φθηνότεροι, είναι εργαλεία και να σου κάνουν την διαφορά στον πάγκο. Αν ο Ολυμπιακός είχε φέτος 2-3 τέτοια εργαλεία, θα είχε πάρει το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ακριβούς παίκτες, αν και τους στερήθηκε φέτος. 

Για το τί έφταιξε στον φετινό Ολυμπιακό: 

Ολα ξεκίνησαν από την κακή επιλογή των προπονητών. Αν είχε έναν Τζόρτζεβιτς και έναν Κοβάτσεβιτς θα το είχε πάρει το πρωτάθλημα. Κοιτάμε μπροστά, σφάλματα πάντα γίνονται. Το αύριο είναι να βρούμε έναν προπονητή, δεν φταίνε σε τίποτα ο Μπάντοβιτς και ο Νινιάδης, ήρθαν στρατιώτες και βρήκαν τον Ολυμπιακό σε αυτή την κατάσταση. Βλέπω τις κινήσεις των άλλων. Πρέπει όλοι οι Ολυμπιακοί να στηρίξουν τον Κόκκαλη αυτή τη στιγμή. 

Πρέπει να ενωθούμε και να βοηθήσουμε δεν πρέπει να πάρει ο ΠΑΟ δεύτερο σερί πρωτάθλημα. Αλλοι είναι για παρασκήνια, εγώ είμαι εχθρός των παρασκηνίων. Ο Ολυμπιακός περνάει δυσκολίες και ανασταίνεται. Ακόμη και φέτος νίκησε δύο φορές τον Παναθηναϊκό. 

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε πέναλτι εις βάρος του και παίκτη με κόκκινη κάρτα: 

Το περίμενα, το είχα πει απ την αρχή του χρόνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: