Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Δεληγιάννης: Δεν πάει άλλο

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στον "Sentra 103,3" τονίζοντας πως είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες. 

"Είμαστε πέντε μήνες απλήρωτοι και πάμε στον έκτο. Φτάσαμε Απρίλιο μήνα δείχνοντας ζήλο στις προπονήσεις. Η χρόνια ήταν πολύ δύσκολη και αυτό φαίνεται και στα αγωνιστικά θέματα. 
Η πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα οφείλεται σε ένα βαθμό στην οικονομική κατάσταση. Οι προπονήσεις είναι διπλές, η καθημερινότητά μας είναι σκληρή και αποφασίσαμε κάποια στιγμή ότι δεν μπορούμε να πάμε άλλο". 

"Υπάρχουν άνθρωποι που δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν, αλλά όλα γίνονται από τς φιλότιμες προσπάθειες 2-3 ανθρώπων έτσι δεν γίνεται δουλειά. 
Δεν μπορεί μόνο από τις προσπάθειες ενός ή δύο ατόμων, δεν φτάνει. Χρειάζεται κινητοποίηση από όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού για να προχωρήσουμε". 

"Με ενοχλεί όσο δεν φαντάζεσαι όπως και όλους τους συμπαίκτες μου που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διακριθεί στην Ευρώπη. Η πορεία της ομάδας είναι συνυφασμένη με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Η ομάδα ανανεώνεται από το 2002 και όλοι αυτοί που έρχονται γαλουχούνται με τη νοοτροπία να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη. 

Φέτος ήταν η χειρότερη χρονιά. Για εμένα, τον Αφρουδάκη, τον Χατζηθεοδώρου και τον Σχίζα λόγω ηλικίας λιγοστεύουν οι προσπάθειες για ευρωπαϊκή κούπα. Βέβαια η διάθεσή μας να πάμε σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό τελικό μεγαλώνει. Ακόμα και οι νεότεροι αθλητές έχουν την ίδια φλόγα αλλά πρέπει να βρεθεί η σωστή χημεία". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: