Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Μαρέσκα: «Υποχρέωση μας η πρώτη θέση»


Σε μία χρονιά που δεν είχε την αναμενόμενη για τον Ολυμπιακό εξέλιξη, οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να φανούν συνεπείς στον τελευταίο –και πρωτόγνωρο- στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ, δίνοντας στους «ερυθρόλευκους» το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, όπως τόνισε ο Εντσο Μαρέσκα, με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός μέσος…

Για το τελευταίο ματς απέναντι στον Άρη: «Τελείωσε αυτό το ματς. Δυσκολευτήκαμε πολύ αλλά τελικά το κερδίσαμε. Ήταν πολύ δύσκολο για μας όταν μείναμε με δέκα παίκτες, αλλά το θετικό είναι ότι παλέψαμε και τελικά κερδίσαμε. Το ξεχνάμε όμως αυτό και κοιτάμε μπροστά».

Για τα προγνωστικά των αγώνων πλέι οφ: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρώτη θέση. Ξέρω κι εγώ όπως και όλοι πως είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να καταφέρουμε να πάμε στα προκριματικά του Champions League».

Για τα αποτελέσματα από το στοίχημα που έβαζε ο Ολυμπιακός με την έναρξη της φετινής χρονιάς: «Με εξαίρεση ίσως την Ευρώπη, δεν τα πήγαμε καλά φέτος και αυτό δεν ικανοποιεί κανέναν. Γι αυτό λοιπόν πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στα πλέι οφ ώστε να τελειώσουμε με καλό τρόπο αυτή την κακή χρονιά για τον Ολυμπιακό».

Για τον ίδιο και τους στόχους του: «Σημασία έχει η ομάδα. Αυτή είναι πάνω από όλους και έχει σημασία να πηγαίνει καλά. Το σίγουρο είναι πως προσπαθώ για το καλύτερο. Ήταν δύσκολη χρονιά για μένα αφού δεν έκανα προετοιμασία, αλλά δεν μπορώ να μένω σε αυτό. Προσπαθώ στις προπονήσεις να βελτιώνομαι και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι πως πρώτος εγώ ξέρω ότι δεν είναι αυτός που πρέπει και μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: