Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η εικόνα πλήρους εγκατάλειψης που ξεκίνησε πέρυσι συμπληρώνεται φέτος.
Οι επιλογές του Σωκράτη Κόκκαλη συνεχίζουν να είναι το ίδιο καταστροφικές, όπως πέρυσι.
ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ από το περσινό κάζο και επαναλαμβάνει τις ίδιες τραγικές επιλογές του και φέτος.
Η απόφαση να δοθεί το χρίσμα στον, (κατά τα άλλα πολύ αγαπητό), Αλέκο Αλεξανδρή για προπονητή στον Ολυμπιακό, αποτελεί ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ.
Σε συνδυασμό με το αστείο ρόστερ που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα και το μπάτζετ που υπάρχει (?) η χρονιά προβλέπεται χειρότερη από την φετινή.
Και αρχίσανε ήδη τα όργανα όσον αφορά τους ξένους παίκτες της ομάδας μας. Όπως γράφτηκε σήμερα στον τύπο Μέλπμεργκ και Ντουντού έχουν τάσεις φυγής, βλέποντας την κατάσταση που δημιουργείται.
Ασφαλώς και δεν μπορώ να τους παρεξηγήσω. Βρείτε έναν λόγο για να μείνουν στην ομάδα. Για να παλεύουν για την 4η και την 5η θέση στο πρωτάθλημα, ή για να παίζουν προκριματικά για το ΟΥΕΦΑ από τις 15 Ιουλίου με 4ο βαθμούς θερμοκρασία?
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ! Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος του δείχνει να είναι εντελώς ΑΔΥΝΑΜΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΧΩΡΙΣ ΘΕΛΗΣΗ να αντιδράσει και να ξαναφέρει την ομάδα στην κορυφή.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ξεροκεφαλιά του απορρίπτει και τις όποιες προτάσεις του γίνονται για συνεργασία, από άλλους επιχειρηματίες. (βλέπε Μαρινάκης)
Αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο να μάθεις στα γέρικα σκυλιά νέα κόλπα, όπως λέει και μια παροιμία.
Έτσι έκανε πάντα και έτσι συνεχίζει να κάνει και τώρα.
Κατάντησε τον Ολυμπιακό οικογενειακό του μαγαζί, αφού έβαλε στην ΠΑΕ στελέχη που είναι όλοι συγγενείς του, αλλά έχουν ελάχιστη σχέση με το ποδόσφαιρο και είναι μάλλον επικίνδυνοι για την ομάδα. Από το ιντερνέτ δεν γίνεται διοίκηση, ούτε σκάουτιγκ κύριοι. Ξέρετε εσείς……
Όπως ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με τις κινήσεις που κάνει τα τελευταία 2-3 χρόνια.
Και όσο γρηγορότερα φύγει από τον Ολυμπιακό τόσο καλύτερα θα είναι για όλους.
Αυτή είναι η αλήθεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Ότι και να ισχύει από τα δύο, πρέπει να πουλήσει την ομάδα και να φύγει πριν να είναι πολύ αργά.

Φιλική συμβουλή προς τον Αλέκο. ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ. Γιατί τον Σεπτέμβριο εσύ θα είσαι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Να είσαι σίγουρος γι’ αυτό. Θα απολυθείς με την στάμπα του αποτυχημένου και του άσχετου. ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ. Για το καλό όλων.
Δες τι γράφουν και οι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και ξανασκέψου το.

Όσο για τον ίδιο τον Κόκκαλη. Μόνο οίκτο προκαλεί πλέον η εικόνα του σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού. Λύπηση και οίκτο προκαλεί στους φίλους και γέλια στους εχθρούς.
Πραγματικά λυπάμαι για την εικόνα που δείχνει. Από παντοδύναμος που σάρωνε τα πάντα στην Ελλάδα, κατάντησε να είναι αξιολύπητος και καρπαζοεισπράκτορας όλων των ανύπαρκτων. Φτάσαμε στο σημείο να τον ξευτιλίζουν όλοι και σε όλα τα επίπεδα.
Δεν είναι αυτός ο Κόκκαλης που ξέραμε. Δυστυχώς.
ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ.
Διευκόλυνε την ομάδα και μην την φτάσεις στην απόλυτη καταστροφή. Μην φτάσεις στο σημείο τον κόσμο να βγει στον δρόμο διαδηλώνοντας εναντίον σου. Γιατί τον Φθινόπωρο το βλέπω να γίνεται και αυτό. Και τότε το «τσουνάμι» θα σε πνίξει. Και εσένα και όλους τους άσχετους μαθητευόμενους μάγους που υπάρχουν στον Ολυμπιακό . (Στην διοίκηση εννοώ).
Και οι κορνέδες εξακολουθούν να πωλούνται ακόμη στο Ρέντη ξέρεις.

Όσο για τα φετινά διαρκείας? Αυτά last year……Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσεις ότι ήξερες. Μάταια θα περιμένεις να αγοράσει ο κόσμος. ΑΡΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και ΔΟΥΛΕΜΑ ΦΑΓΑΜΕ.
Από εδώ και πέρα, μόνος σου στο γήπεδο. Ειδικά με τις τιμές που έχεις στα εισιτήρια.
ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΕΘΑΝΑΝ. Σπρώξε χρήμα στην ομαδα για να σπρωξουμε και εμεισ στα διαρκειασ. αλλιωσ ……….τον πουλο.
ΑΡΚΕΤΑ…..δωσε λεφτα Ή αντε γεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: