Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

"Mπαμ" με Μπαπτίστα?

Σύμφωνα με το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται να έχουν αρχίσει επαφές με τον Τζιανπάολο Μοντάλι, ο οποίος κατέχει σημαντικό πόστο στη διοίκηση της Ρόμα και φέρεται να πρότεινε στον Ολυμπιακό τον Ζούλιο Μπαπτίστα.
Συγκεκριμένα, ο Μοντάλι, ο οποίος αποτέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού στο βόλεϊ επί τρία χρόνια την προηγούμενη δεκαετία, είχε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Ο Πειραιώτης εφοπλιστής πρότεινε στον Ιταλό παράγοντα των Ρωμαίων συνεργασία, ωστόσο αυτός φέρεται αρνήθηκε ευγενικά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας από την επόμενη χρονιά, μια και τώρα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι».

Ωστόσο, πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που δίνει το «παρών» στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής για το Μουντιάλ, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2012 με την Ρόμα, ενώ η τιμή του φτάνει τα 4 εκ. ευρώ ίσως και παραπάνω.

Την ίδια ώρα το κασέ του στην ιταλική ομάδα κυμαίνεται στα 2,25 εκ. ευρώ και προφανώς θα αξιώσει περισσότερα για να πάρει την απόφαση να συνεχίσει, στα 29 του χρόνια, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν σύμμαχό τους τον Μοντάλι, ο οποίος θα μπορεί να μεσολαβήσει για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Μπαπτίστα δανεικό με μία καλή οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: