Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τι γίνεται στα μεταγραφικά

Γέστε: Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν την απάντηση του 31 μεσοεπιθετικού κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Του έγινε προσφορά της τάξεως του 1,25 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται να φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ.
Μιραλάς: Μέχρι την Παρασκευή ή το Σάββατο ο Βέλγος αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει. Το μόνο πρόβλημα έγκειται στις συζητήσεις που έχει ο παίκτης με τη διοίκηση της Σεντ Ετιέν, αφού θέλει να εξασφαλίσει ότι θα πάρει κάποια δεδουλευμένα χρήματα που του οφείλει η γαλλική ομάδα από τη φετινή σεζόν.

Ντεγιάγκα: Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει πρόταση στον Γερμανοϊρανό φορ και περιμένουν την απάντησή του. Ωστόσο, ο συνεργάτης του μάνατζερ του παίκτη δήλωσε στο «Φως»: «Από τον Ολυμπιακός μάς είπαν ότι την Τετάρτη (σ.σ.: σήμερα) θα μας κάνουν επίσημη προσφορά, παρά πολύ κοντά στις απαιτήσεις που γραπτώς είχαμε στείλει. Βέβαια, και άλλες φορές μάς είπαν ότι θα έστελλαν την πρότασή τους και δεν το έκαναν. Εάν δεν το κάνουν, δεν έχουμε καμία δέσμευση έναντι του ελληνικού συλλόγου. Εάν το κάνουν, θα τους απαντήσουμε άμεσα. Ο παίκτης δεν έχει υπογράψει στη Βόλφσμπουργκ. Πρόταση έχει από τη Βόλφσμπουργκ, όπως και από άλλες δύο ομάδες».

Επστάιν: Ο Ολυμπιακός όπως λέγεται έχει συμφωνήσει με τον Γερμανό μεσοεπιθετικός και περιμένει να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: