Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Κινήσεις απελπισίας. Οδεύουμε προς χειρότερη τραγωδία φέτος

Οι κινήσεις που γράφεται ότι γίνονται, (γιατί ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα χειροπιαστό), οδηγούν σε ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Ότι αποτελούν κινήσεις απελπισίας μιας διοίκησης που βρίσκεται σε πανικό και απόγνωση.
Και όπως φαίνεται φέτος η τραγωδία που θα βιώσουμε, θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από την περσινή.
Φέτος λοιπόν αποχαιρετούν την ομάδα μας οι Νικοπολίδης και Γκαλέτι. 2 από τους τελευταίους παίκτες winners που είχαν απομείνει στην ομάδα.
Και πλέον έχουν μείνει 2-3 παίκτες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Αν κρίνω από τα ονόματα που ακούγονται για αντικαταστάτες τους τότε πάμε για μεγάλη τραγωδία. Παικτάκια της σειράς , σχεδόν ανυπόληπτα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ο κάθε Ντεζάγκα (?), να αντικαταστήσει τον Γκαλέτι. Ποιος Ντεζάγκα ρε παιδιά? Τον ξέρει η μάνα του?
Για τερματοφύλακα βέβαια ούτε λέξη. Δεν υπάρχει καν όνομα που να παίζει για αντικαταστάτης του Νικοπολίδη. (Τον οποίο παρακαλάνε να παραμείνει παρά τα 39 του χρόνια. Θα τον βαλσαμώσουν στο τέλος μου φαίνεται).
Για το σημαντικότερο θέμα όλων βέβαια, που είναι αυτό του προπονητή, εκεί οδεύουμε για μια ακόμη χρονιά σε μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ επιλογή.
Όπως φαίνεται ο Σ. Κόκκαλης αποφάσισε ο προπονητής της ομάδας για την νέα χρονιά να είναι ο Αλέκος Αλεξανδρής.
Προσοχή, δεν λέω ότι είναι κακός προπονητής. Ισα-ίσα. Έκανε εξαιρετική δουλειά πέρυσι με τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού.
Αλλά δεν νομίζω ότι είναι ο προπονητής που χρειάζεται φέτος ο Ολυμπιακός. Είναι άπειρος και ακατάλληλος να διαχειριστεί αυτή την στιγμή την κατάσταση που θα συναντήσει στην ομάδα.
Πάλι σε μαθητευόμενους μάγους πάμε. Πάλι οι επιλογές της απαράδεκτης και επικίνδυνης πλέον διοίκησης της ομάδας μας, πάνε να κάψουν ΑΛΛΟΝ ένα ταλαντούχο νέο προπονητή.
Και πάλι θα ψάχνουν τον Σεπτέμβριο να βρουν τον αντικαταστάτη του.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ.
Το καλό που θέλω στον αγαπητό Αλέκο, είναι να αρνηθεί να αναλάβει, γιατί το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να καταστρέψει την καριέρα του που μόλις ξεκινάει.
Και βέβαια η επιλογή του Σ. Κόκκαλη να εξακολουθεί να παραμένει ΑΦΑΝΤΟΣ και ΑΟΡΑΤΟΣ κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Να δούμε πότε θα αποφασίσει να εμφανιστεί και να ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλα τα θέματα που καίνε τον σύλλογο αυτή την στιγμή.
Πότε θα μας πει αν έχει σκοπό να βάλει χρήματα, ή αν θα πουλήσει την ομάδα.
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο κόσμος αγωνιά και δεν μπορεί να ανεχτεί άλλη σιωπή από κανέναν σας. Ούτε από τον Κόκκαλη.
Έχετε κάνει τον κόσμο του Θρύλου να παραμιλάει με αυτά που βλέπει και να αγωνιά για το αν θα επιστρέψουμε οριστικά στα πέτρινα χρόνια.
Αν το καταφέρετε ΚΑΙ ΑΥΤΟ τότε κ. Κόκκαλη θα σας γράψει η ιστορία του Ολυμπιακού με τα μελανότερα χρώματα. Πιστέψτε δεν θα έχετε ονειρευτεί έτσι το τέλος σας από τον Ολυμπιακό.
Γι’ αυτό μην το οδηγείτε με τις πράξεις και παραλείψεις σας προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: