Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Το ξανασκέφτονται για Πάντο, Στολτίδη?

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», στον Ολυμπιακό διαπίστωσαν ότι υπάρχουν αρκετά κενά στο ρόστερ της ομάδας και φήμες αναφέρουν ότι θα τους προταθούν νέα συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2011. 
Μάλιστα, παράγοντας της ομάδας φέρεται να επικοινώνησε με τους μάνατζερ των δύο παικτών και τούς ρώτησε αν μπορούν να περάσουν σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, με τη διαφορά ότι τους προτάθηκε μείωση αποδοχών. 

Ο Στολτίδης εμφανίζεται θετικός, όμως ο Πάντος είναι δύσκολο να δεχθεί με λιγότερα χρήματα (μέχρι πέρυσι έπαιρνε 250.000 ευρώ το χρόνο), αφού έχει προτάσεις στα χέρια του για κλειστό διετές ή τριετές συμβόλαιο από άλλες ομάδες. Δεν αποκλείεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον δεξιό μπακ και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. 

Σχόλιο Sports-blog
Καλό θα είναι να μείνουν και οι 2 παίκτες που έδωσαν ήταν από τους πιο πιστούς στρατιώτες του Θρύλου και να κλείσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό.
Και θα πρέπει η ΠΑΕ Ολυμπιακός να σκέφτεται πριν κάνει βιαστικές κινήσεις, για να μην γίνεται και ρόμπα τελικά. Γιατί το να βγάζεις ανακοίνωση ότι τελείωσε η συνεργασία με τους παίκτες και μετά να τους ξανακάνεις πρόταση για να μείνουν, ε μάλλον δεν είναι και το πιο σοβαρό πράγμα στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: