Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Σ. Κομινάκης: Θα πετύχουμε

Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Σωκράτης Κομινάκης, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εφημερίδα "DEAL":
Τελευταία κάποια δημοσιεύματα, έφεραν τον Σωκράτη Κομινάκη να αναλαμβάνει αυτός την προεδρία, εκτιμώντας ότι η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στη θέση του προέδρου είναι μεταβατική. Ο ίδιος δίνει την απάντηση του:"Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Αν δεν ήταν πρόεδρος ο κ. Κόκκαλης θα ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ποτέ εγώ. Θα είμαι αντιπρόεδρος". 

Η κατάσταση στον Ολυμπιακό δεν είναι ιδανική, αφού ο κ. Μαρινάκης και το νέο του team πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια του για να ξαναγυρίσει στην κορυφή. Θα πετύχει ο Σωκράτης Κομινάκης; "Γιατί να μην πετύχουμε; Θα πετύχουμε, γιατί δεν μας λείπει τίποτα". 

Ο πήχης όμως είναι εδώ και πολλά χρόνια ψηλά, με τα δεκατρία πρωταθλήματα: "Kι εμείς ψηλά τον θέλουμε τον πήχη. Όχι όμως με τον τρόπο που παρουσιάζεται, με τα ονόματα παικτών που διαρρέεται ότι έρχονται στον Ολυμπιακό. Όλα θέλουν τον τρόπο και την ώρα να γίνουν. Και θα γίνουν" 

Όσο για τα ονόματα των προπονητών που ακούγονται, ο Σωκράτης Κομινάκης ήταν κατηγορηματικός: "O Oλυμπιακός έχει προπονητή τον Λίνεν. Γιατί πρέπει να το συζητάμε;" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: