Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Εποχή Μαρινάκη στον Θρύλο. Η συμφωνία του αιώνα

Ιστορική ημέρα για τον Θρύλο η 18η Ιουνίου καθώς αλλάζει χέρια και περνάει οριστικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ετσι τελειώνει η επί 17 χρόνια άκρως επιτυχημένη εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη και ξεκινάει μια νέα ελπιδοφόρα με έναν ιδιοκτήτη Ολυμπιακό ως το κόκκαλο.

Σωκράτης Κόκκαλης και Ευάγγελος Μαρινάκης συμφώνησαν με τον εφοπλιστή να παίρνει το 67% των μετοχών της ΠΑΕ. Μεγάλη ημέρα για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Όπως ανακοίνωσαν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα παραμείνει στην προεδρία της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο Κόκκαλης θα διατηρήσει το 13% των μετοχών της ΠΑΕ και αυτός θα είναι που θα κάθεται στον προεδρικό θώκο σε αυτό το μεταβατικό στάδιο του συλλόγου. Το 10% της κατέχει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και άλλο 10% έχει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Εξερχόμενος λίγο πριν τις 19:00 από τα γραφεία, ο Σωκράτης Κόκκαλης ανακοίνωσε τα εξής, έχοντας το χαμόγελο στα χείλη: "Επετεύχθη η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από δω και πέρα η ΠΑΕ ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι διεκδικούσε αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία, η οποία έχει βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσθεσε: "Όπως σας είπε και ο πρόεδρος που παραμένει πρόεδρος, ό,τι είπαμε και κάναμε, το κάναμε για το καλό, για το μέλλον, για την προοπτική και για την ελπίδα. Στο κοντινό μέλλον, έχουμε πολλά να πούμε. Η συμφωνία αυτή είναι ό,τι καλύτερο έρχεται τα επόμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό".

Έξω από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ υπήρχαν οπαδοί της ομάδας που περίμεναν με αγωνία τις εξελίξεις. Όταν ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συμφωνίας ο κόσμος φώναζε: "Ολυμπιακός-Ολυμπιακός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: