Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Πάντελιτς: «Αν γίνει πρόταση, ενδιαφέρομαι»


Next stop Μάρκο Πάντελιτς… Μετά τον Νέμεθ και Ουρτάδο (με τον τελευταίο να φοράει με το ένα χέρι την ερυθρόλευκη φανέλα) το στοίχημα στον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση του Μάρκο Πάντελιτς, που όπως φαίνεται δε θα δυσκολευτεί να το κερδίσει.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο επιθετικός του Άγιαξ, εξέφρασε την επιθυμία του να μετακομίσει στον Πειραιά, εφόσον πρώτα βέβαια του γίνει επίσημη πρόταση… «Δεν ξέρω κάτι. Δεν με έχει ενημερώσει ο μάνατζερ μου. Τελευταία φορά που μίλησα μαζί του μου είχε πει ότι μιλάει με πέντε ομάδες και πως αν έρθει ικανοποιητική πρόταση θα με πάρει τηλέφωνο».

Όσο για το αν υπήρξε επικοινωνία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ανέφερε: «Όχι. Σίγουρα όμως με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Μεγάλο κλαμπ με πολλούς τίτλους στην Ελλάδα και γνωστό στην Ευρώπη. Έχω παίξει στο Καραϊσκάκη και δεν μπορώ να ξεχάσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουν ότι είναι αδέλφια με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Δεν μου αρέσει όμως να μιλάω υποθετικά. Αν γίνει πρόταση το ξανασυζητάμε».

Η πρόταση λογικά θα έρθει, αφού ο Πάντελιτς είναι πάνω-πάνω στη λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε και την υπόθεση έχει αναλάβει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, η οποία ζητά τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 2,5 εκ. ευρώ, αλλά το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Ολυμπιακό είναι να ρίξουν το ποσό στο 1,5 όταν στις τελευταίες διαπραγματεύσεις το άφησαν στο 1,8.

Θα δείξει. Όπου υπάρχουν λεφτά αισθήματα, καρδίες δε χαλιούνται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: