Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Παπαλουκάς:Άνοιξε νέος κύκλος

Ο Ολυμπιακός είναι στο Καρπενήσι για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας του και σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Τεό, τόνισε πως πλέον αρχίζει ένας νέος κύκλος.

"Ένας κύκλος της ομάδας έκλεισε κι ένας καινούργιος άνοιξε. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κόουτς Ίβκοβιτς, γιατί αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του μιλούν από μόνα τους. Χαίρομαι που σ’ αυτό το νέο κύκλο που άνοιξε θα συνεργαστώ και πάλι με τον κ. Ίβκοβιτς και νομίζω ότι αυτή η επιλογή ήταν ότι καλύτερο για το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού", σχολίασε ο έμπειρος γκαρντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που θα υπάρχουν και στο ρόστερ της ομάδας: "Το γεγονός ότι τα παιδιά που ήρθαν ήθελαν να έρθουν στην ομάδα το κάνουν πολύ σημαντικό. Η ομάδα δυνάμωσε πάρα πολύ παίρνοντας πάρα πολύ καλούς παίκτες. Μένουν κάποια κομμάτια για να μοντάρουμε το σύνολο και να προχωρήσουμε. Ακόμα είμαστε πολύ νωρίς αφού οι περισσότεροι παίκτες θα προστεθούν σ’ ένα μήνα και τότε θα πρέπει να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς δουλειάς", ανέφερε ο αρχηγός στο olympiacosbc.gr, για να συνεχίσει ο Μαυροκεφαλίδης.

"Μια καινούργια σεζόν ξεκίνησε και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια. Κάνουμε μια καινούργια αρχή και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Τώρα πάμε να δουλέψουμε και περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά για να προχωρήσουμε μαζί", σχολίασε ο διεθνής φόργουορντ-σέντερ και συμπλήρωσε: "Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις στην προετοιμασία όταν λείπουν τόσοι πολλοί βασικοί παίκτες. Αυτό όμως συμβαίνει σ’ όλες τις ομάδες που έχουν πολλούς διεθνείς. Το καλό είναι ότι για μας που μείναμε πίσω θα δουλέψουμε περισσότερο σε φυσική κατάσταση και θα πάρουμε ώθηση από τους νεαρούς που μας βοηθάνε σ’ αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας. Όταν έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά, θα έχουμε το χρόνο για να προετοιμαστούμε όλοι μαζί".

Όσο για τον ίδιο τόνισε. "Η δουλειά είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και ότι ευκαιρία βρω θέλω να είμαι έτοιμος να την αξιοποιήσω. Πάνω απ’ όλα όμως να έχουμε όλοι την υγεία μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: