Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Βαλβέρδε: "Η ομάδα θέλει να αλλάξει"

Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού, ο 46χρονος τεχνικός είπε στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης ότι "η ομάδα θέλει να αλλάξει και απόψε έδειξε την σωστή συμπεριφορά, αυτό το αποτέλεσμα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση όμως δεν μπορούμε να ξεγελαστούμε.
Πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμα, να γίνουμε πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί. Ηταν ένα φιλικό παιχνίδι, δεν ήταν αυτή η πραγματική μας εικόνα. Ομως αυτό που θέλαμε, ήταν να ξαναφέρουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα και η ομάδα το κατάφερε".

Για τους μικρούς του Ολυμπιακού, που άφησαν εντυπωσιακά δείγματα γραφής με την εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο, απάντησε: "Εχω πολλά ακόμη να αποφασίσω, θέλω να δω μια ανταγωνιστική ομάδα, αν οι νέοι μπορούν τότε θα είναι μέσα σε αυτή".

Τέλος, σε ερώτηση που δέχτηκε αναφορικά με την ομάδα της καρδιάς του: "Εχω πολλές ομάδες στην καρδιά μου, κυρίως την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όμως ο Ολυμπιακός είναι μία από αυτές. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όχι όμως να παίρνουμε αέρα, να ξαναφέρουμε τον κόσμο κοντά μας, να συνέλθουμε από την περασμένη χρονιά".

Ιμπαγάσα: "Ευχαριστημένος για Βαλβέρδε"
Εν τω μεταξύ, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη, για τους στόχους της ομάδας και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βίωσα πόσο ωραίο είναι το Καραϊσκάκη γεμάτο. Θέλουμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Μπορεί να αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη πρόωρα, αλλά έχουμε μπροστά μας τους εν Ελλάδι στόχους μας και πρέπει να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας, καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα σε δυο εβδομάδες", τόνισε ο Αργεντινός μέσος, που ήταν MVP του φιλικού με τη Ρόμα στο Φάληρο, για να πει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπάρχει στον πάγκο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, γνωρίζω πόσο αγαπητός είναι για τον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς στην πρώτη του θητεία κατέκτησε το νταμπλ. Χαίρομαι που θα συνεργαστούμε ξανά και ευελπιστώ να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: