Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΦΟΥΣΤΕΡ-Ήρθα στους καλύτερους

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Νταβίντ Φουστέρ, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός άσος, μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, τονίζοντας ότι οι 'ερυθρόλευκοι' είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η πιο γνωστή στην πατρίδα του.

Ακόμα, σχολίασε ότι μπορεί να παίξει τόσο ως μεσοεπιθετικός όσο και στην κορυφή της επίθεσης, συμπληρώνοντας ότι ο κύριος λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση των 'ερυθρόλευκων' 'ήταν η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στην άκρη του πάγκου.

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η πιο γνωστή στην Ισπανία. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα εδώ. Ήρθα λόγω του Βαλβέρδε. Μπορώ να παίξω καλά τόσο ως μεσοεπιθετικός, αλλά αν με εμπιστευτεί ο προπονητής μπορώ και στην επίθεση», είπε, μεταξύ άλλων, στις πρώτες του δηλώσεις ο 28χρονος άσος, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: