Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Πολλές οι αλλαγές και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

Υπερβολικές τελικά μου φαίνονται οι αλλαγές που έγιναν φέτος στην ομάδα του Ολυμπιακού. Σε όλα τα επίπεδα. Εκτός της διοίκησης όμως και του τεχνικού επιτελείου, το πρόβλημα είναι στο αγωνιστικό κομμάτι.
Πολλοί παίκτες έφυγαν και φέτος (13-14). Άλλοι τόσοι αποκτήθηκαν ή θα αποκτηθούν. Και όταν αλλάζει τόσο πολύ μια ομάδα τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να «ξαναγίνει» ομάδα.
Και βέβαια δυστυχώς για μια ακόμη χρονιά ο Αφελληνισμός της ομάδας συνεχίστηκε και μάλλον πλέον φτάσαμε στο χειρότερο σημείο όλων των εποχών. Να υπάρχουν Έλληνες παίκτες που πλέον είναι μειονότητα μέσα στο γήπεδο. Και όντως είναι μειονότητα πλέον.
Και στην επίθεση πλέον που χρειαζόμασταν επειγόντως παίκτες διώξαμε τον Ντάρμπυσιρ, διώχνουμε τον Ντιόγκο και μένουμε με τον Μήτρογλου και τον Φούστερ που δεν τον ξέρει κανείς, άρα είναι εξαιρετικά επίφοβη μεταγραφή. Το θέμα είναι ποιος θα βάλει γκολ φέτος……..
Όπως επίσης μένει να δούμε πότε θα καταφέρει η ομάδα να δεθεί και να αφομοιώσει τους νέους παίκτες, τα νέα συστήματα και να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό.
Και όταν μιλάμε για πρωταθλητισμό εννοούμε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
Μετά το στραπάτσο στην Ευρώπη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: