Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Μάγκες κόψτε την πλάκα και δουλέψτε σκληρά

Τελικά μαγική εικόνα αποδείχτηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή (που πιστεύω ότι θα παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό).
Ένα ματς από αυτά που αν ήταν λίγο σοβαρότεροι οι παίκτες μας, τότε θα ήταν ένα άνετο 0-3. Και έτσι φαινόταν ότι θα πήγαινε το ματς.
Αλλά κάποιες λανθασμένες επιλογές από τον πάγκο, ο εφησυχασμός των παικτών, το γεγονός ότι ακόμη φαίνεται ότι οι μεγάλοι αστέρες της ομάδας δεν είναι έτοιμοι, και κάποια λάθη, έφεραν το ανεξήγητο. Γύρισε το ματς και τελικά χάσαμε με 2-1 μέσα σε 8 λεπτά.
Μαγική εικόνα. Στην κυριολεξία.
Αλλά όταν δεν μαρκάρει κανείς στο κέντρο του γηπέδου τότε όλα είναι εξηγήσιμα και απλά. Έτσι εκτίθενται οι άμυνες. Έτσι την έπαθε και η δική μας, έστω και αν έδειχνε απελπιστικά αργή σε όλες τις αντιδράσεις της.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι κάποιοι παίκτες ενώ είναι στην ομάδα αρκετό καιρό δείχνουν τελείως ανέτοιμοι. (Βλέπε Ριέρα, Ρόμενταλ) ενώ οι διεθνείς μας Α. Παπαδόπουλος και Τοροσίδης δείχνουν ακόμη νωχελικοί.
Όσο για τον Μήτρογλου, τι να πω παραπάνω. Κωστάκη σοβαρέψου γιατί αυτά τα γκολ δεν χάνονται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και είναι η πολλοστή φορά που τα χάνεις μέσα σε 2-3 εβδομάδες. Γκολ που θα έβαζε ακόμη και τυφλός. Μάζεψε το μυαλό σου και παίξε μπάλα.
Λάθη έγιναν και από τον Βαλβέρδε, όσον αφορά την επιλογή παικτών και αλλαγών στο ματς (Φουστέρ-Ουρτάδο) και την διαχείριση του ρόστερ, αλλά ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Αφήστε τον να δουλέψει και τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος της σεζόν.
Αυτό που βλέπω ότι χρειάζεται είναι να κόψουν όλοι την πλάκα και να πέσουν με τα μούτρα στην δουλειά μήπως και καταφέρουν να γίνουν ομάδα. Και οι δύο εβδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος είναι βάλσαμο. Δουλέψτε σοβαρά και παρουσιάστε εικόνα ομάδας.
Πολλά μπράβο στον Φετφατζίδη, ο οποίος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλας ο μικρός και αν παραμείνει προσγειωμένος τότε δεν θα μείνει πολύ καιρό ακόμη στην Ελλάδα.

ΥΓ1. Αλήθεια μήπως κάναμε τεράστιο λάθος που διώξαμε τον Ντάρμπυσιρ και τον Κατσικογιάννη? Λέω μήπως γιατί προχθές υπήρχε γύμνια και στις δύο θέσεις.
ΥΓ. 2 Αλήθεια την κούρσα και το τελείωμα του Επστάιν μπορεί να την κάνει ο Φουστέρ?
Ο καιρός θα δείξει.
ΥΓ. 3 Πρόεδρε κάψε το δημοσιοϋπαλληλίκι σε κάποιους από τώρα, για να μην έχουμε τα ίδια με τον Μαρέσκα και με άλλους παίκτες στο μέλλον. Τώρα όσο είναι νωρίς…..
YΓ. 4 Εγώ λέω να πάρουμε και τερματοφύλακα και άλλο ένα αμυντικό χαφ γιατί η χρονιά δεν βγαίνει έτσι. Για να μην πω και επιθετικό. Και ας λέει ο Βαλβέρδε ότι δεν θέλει άλλους παίκτες….

Και μην ξεχνάτε κύριοι.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: