Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ολυμπιακός - Αστέρας 3-0

Ενας εντυπωσιακός Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο και κέρδισε με 3-0 για την 4η αγωνιστική της Super League.
Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά φέτος έπαιξε μπροστά στο κοινό του και κατάφερε να δώσει μια εξαιρετική παράσταση, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και προσφέροντας θέαμα.
Τέτοιο πράγμα να κάνει η ομάδα τόσες πολλές τελικές προσπάθειες έχουμε να το δούμε εδώ και 2 χρόνια περίπου, που μας είχαν πονέσει τα μάτια μας. Και σήμερα είδαμε επιτέλους ποδόσφαιρο αξιώσεων και επιτέλους ευκαιρίες. Άνετα θα μπορούσε να είναι το σκορ 6-0 και όχι μόνο 3-0 όπως ήταν.
Το θετικό είναι ότι όταν αυτοί οι παίκτες θα βρουν τον ρυθμό τους και θα δέσουν σαν ομάδα τότε δεν θα παίζεται.
Και το ακόμη πιο θετικό είναι ότι όπως δείχνει το πράγμα το Καραισκάκης ξαναγίνεται φόβητρο και κάστρο. Οπότε να τα ξεχάσετε τα περσινά όλοι σας. Τα δώρα τελείωσαν κύριοι. Από εδώ και πέρα όλοι θα τρώτε καρπαζιές στον Ναό. Τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος (76' Μοδέστο), Όλοφ Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού Σεαρένσε, Αριέλ Ιμπαγάσα (84' Φετφατζίδης), Νταβίδ Φουστέρ, Άλμπερτ Ριέρα, Ντένις Ρόμενταλ, Μάρκο Πάντελιτς (63' Μιραλάς).

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ματίας Ντεγκρά, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σωκράτης Φυτανίδης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Αντώνης Λαδάκης, Σεμπάστιαν Καρέρα (63' Πουλίδο), Σαλίμ Αράς (77' Αράς), Αντριάν Μπαστία, Μάρτινς Ροζέριο, Γκόραν Ρούμπιλ (46' Ουντόζι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: