Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Πιλάβιου-Μαρινάκη. Δηλώσεις

Λίγα λεπτά πριν τις 17:00 έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Super League, Ευάγγελος Μαρινάκης, προκειμένου να συζητήσει ορισμένα "καυτά" θέματα με τον ομόλογό του της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.
Εξερχόμενος από τα γραφεία, ο κ. Μαρινάκης είπε τα εξής λίγα: "Μιλήσαμε για το καλό του ποδοσφαίρου, όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε, δεν θα σας πω εγώ τι έγινε. Πιστεύω και ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει". Προφανώς, κάποια πράγματα παραπάνω ξέρει ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ώστε να δηλώνει αισιόδοξος, όμως μένουν να φανούν στην πράξη, διότι οι υποσχέσεις είναι... τσάμπα και δεν "κοστίζουν" τίποτα.

RedPlanet.gr - Μαρινάκης (2)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Το λόγο πήρε στην συνέχεια ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η διαιτησία δεν έχει σταθεί καθόλου στο ύψος των περιστάσεων και πρέπει να διορθωθούν ορισμένα κακώς κείμενα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τόνισε χαρακτηριστικά: "Έγινε μια σοβαρή συζήτηση, την οποία, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να σας την μεταφέρω. Αυτό που θέλω να ξέρετε, είναι πως η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για όλους, είτε θέλει ένας πρόεδρος, είτε δύο, είτε όλοι οι πρόεδροι της Superleague να με συναντήσουν. Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένος από την διαιτησία των 2 πρώτων αγωνιστικών. Έγιναν κάποια λάθη και θέλουμε να τα διορθώσουμε. Για τα θέματα όμως της διαιτησίας, η ΕΠΟ είναι η μόνη αρμόδια για να πάρει αποφάσεις".

RedPlanet.gr - Πιλάβιος
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: