Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ολυμπιακάρες σώστε το τμήμα πόλο

Το τμήμα πόλο που έχει κάνει κάνει υπερήφανους όλου στους οπαδούς του Ολυμπιακού, η ομάδα που έχει πάρει το νταμπλ αήττητη επί 2 συνεχόμενα χρόνια , που έχει χαρίσει στον σύλλογο 23 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 13 Κύπελλα Ελλάδας, 2 Σούπερ Καπ Ελλάδος, 1 Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης και 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, βρίσκεται όπως φαίνεται , στο χείλος του γκρεμού.
Τα οικονομικά προβλήματα που προϋπήρχαν εξακολουθούν να ταλαιπωρούν το τμήμα, με αποτέλεσμα πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας να ζητούν να φύγουν από την ομάδα (βλέπε Βλοντάκης, Δεληγιάννης, Φουντούλης).
Προκειμένου λοιπόν να μην διαλύσουμε μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού καλό θα είναι να βρεθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος από τους Ολυμπιακάρες που κατά καιρούς μας κάνουν τους καμπόσους και να δώσουν οικονομική βοήθεια στο τμήμα.
Δεν απαιτούνται δα και εξωφρενικά ποσά. Πιστεύω, (χωρίς να ξέρω ποσά), ότι με ένα ποσό των 300.000 με 500.000 ευρώ όλα τα προβλήματα λύνονται και παραμένει η ομάδα δυνατή και πρωταθλήτρια.
Αλλιώς οδεύει ολοταχώς προς την διάλυση και την ξεφτίλα. Και τότε η ντροπή θα βαρύνει όλους σας. Και κυρίως τους Ολυμπιακάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: