Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Θεοδωρακάκης: Δεν παρέδωσα χρέη

O ιστορικός παράγοντας των Πειραιωτών, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, με παρέμβαση του στην εφημερίδα "ΦΩΣ", επεσήμανε, πως το διάστημα που ήταν εκείνος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη, δεν υπήρχε κανένας χρέος: "Όσον ήμουν εγώ πρόεδρος στον Ερασιτέχνη επί δεκαοκτώ χρόνια, δεν παρέδωσα χρέη! 

Eίχαν πληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις μέχρι την μέρα που φύγαμε! Αυτό, άλλωστε, το γνωρίζει καλύτερα ο ταμίας, που ήταν και στην δική μου διοίκηση και στην διοίκηση μετά του Πέτρου Κόκκαλη, που με διαδέχθηκε για λίγο καιρό, και στην διοίκηση του κ. Συγγελίδη, που ακολούθησε! Και μάλιστα ο ταμίας αυτός, ο κ. Γρεβενίτης, ενημέρωσε εγγράφως τα μέλη, με πρώτο τον κ. Συγγελίδη. Ομοίως και ο τότε γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, κ. Παύλος Σιούφας". 

Όσον αφορά για το φημολογούμενο χρέος το οποίο φτάνει τα 2.800.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη, σχολίασε: "Δυστυχώς πρέπει να είναι ακριβές. Δεν το είχα αναφέρει ποτέ, αν και το γνώριζα! Όντως στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για τέτοιο ποσό. Τον προσεχή μήνα θα γίνει γεγνική συνέλευση για το φλέγον οικονομικό θέμα. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να παρουσιαστούν όλα τα οικονομικά στοιχεία από την ημέρα που ανέλαβε η τωρινή διοίκηση μέχρι σήμερα! Τα πάντα. Και θα είμαστε όλοι εκεί... Προσκομίζοντας και όλα τα σχετικά οικονομικά θέματα". 

Kατά πολλούς, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, έκανε πολύ υψηλά συμβόλαια σε παίκτες. Ο ίδιος απάντησε: "Μόνο οι ομάδες του Ολυμπιακού σάρωναν τα πρωταθλήματα, οι αθλητές του Ολυμπιακού έφερναν και ευρωπαϊκές διακρίσεις, ο Ερασιτέχνης ήταν κολοσσός. Και στο κάτω-κάτω δεν άφησα χρέη, ως τη μέρα που έφυγα ήταν όλα πληρωμένα επαναλαμβάνω". 

Για τις φήμες που θέλουν τον κ. Συγγελίδη να έχει την εντύπωση πως τον υπονομεύει ο Θεοδωρακάκης, για το γεγονός ότι συνεχίζει να κάνει παρεμβάσεις στον Ερασιτέχνη ο πρώην πρόεδρος, ξεκαθάρισε: "Όλοι γνωρίζουν πόσο ενδιαφέρομαι προκειμένου αυτός ο σύλλογος, αυτές οι ομάδες, και ιδιαίτερα το πόλο και η κολύμβηση να μην καταστραφούν. Κατά τα άλλα, απαξιώ να απαντήσω καν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: