Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Απαράδεκτο θέαμα χθες από τον Θρύλο

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ο χθεσινός Ολυμπιακός ήταν τραγικός. Πολύ κακή εικόνα ομάδας. Ασύνδετος και χωρίς εμπνεύσεις, με αρκετούς παίκτες του σε κακή κατάσταση, όπως οι Ντουντού , Ουρτάδο και Φουστέρ ας πούμε. Ενώ και ο Πάντελιτς, παρά το γκολ που πέτυχε είναι φανερά εκτός ρυθμού και πολύ βαρύς ακόμη.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξακολουθεί ο Βαλβέρδε να κάνει πειράματα διακινδυνεύοντας να πετάξει και άλλους βαθμούς μετά από τους 3 χαμένους του Καυτατζογλείου .
Κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν τα πειράματα και καθιερωθεί μια βασική ενδεκάδα προκειμένου να αποκτήσει ομοιογένεια.
Και καλό θα είναι να πάνε στην άκρη κάποιες εμμονές που φαίνεται να έχει ο προπονητής της ομάδας μας με κάποιους παίκτες. (Όπως π.χ. ο Ρ. Μπράβο που δεν παίζει ούτε με αίτηση και ο Φουστέρ που δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα).
Επειδή ο καιρός περνάει κάποια στιγμή θα πρέπει να κατασταλάξει σε ένα βασικό σχήμα.
Προσωπική μου πάντως άποψη είναι ότι δεν μπορεί να μην παίζει βασικός ο Ρόμενταλ και ο Ιμπαγάσα. Και δεν λέω να μην παίζει ο Φετφατζίδης για να μπει στην θέση του ο Δανός. Αλλά ο μικρός ίσως θα έπρεπε να παίζει στην θέση του Φουστέρ, που μακάρι να βγω λάθος, αλλά μου φαίνεται απλά μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση του Οσκαρ.
Και μάλλον δεν έχει ανάγκη από τέτοιους παίκτες ο Ολυμπιακός όταν υπάρχουν καλύτεροι για να παίξουν.
Αλήθεια που είναι οι Ζαιρί, Μιραλάς, Νέμεθ Γ. Παπαδόπουλος? Άφαντοι τελείως. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί.
Πάντως καιρός είναι να παίξουμε και λίγο ποδόσφαιρο και όχι αυτό το κλωτσοσκούφι που παίζουμε μέχρι αυτή την στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: