Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Τελείωσε τον Δαλούκα ο Πιλάβιος;

Τέλος στη διαιτητική καριέρα του Γιώργου Δαλούκα φαίνεται ότι έβαλε η ΕΠΟ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που μεταδίδει το site www.sportdog.gr.
Όπως λέγεται, η Ομοσπονδία δεν συμπεριέλαβε τον Βολιώτη ρέφερι στον πίνακα των διεθνών διαιτητών που δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ, κάτι που σημαίνει ότι δεν αναμένεται να ξανασφυρίξει.
Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι τη θέση του Δαλούκα πήρε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, μετά από απόφαση του Σοφοκλή Πιλάβιου.
Ενώ στο site www.diaititis.gr αναφέρει:
ΑΔΟΞΟ τέλος ειχε η καρριέρα του Γιώργου Δαλούκα .Η ΕΠΟ όπως ειχαμε προαναγγείλει τον εστειλε στο σπίτι του αφου τον εβγαλε , από τον πίνακα των διεθνών.Η απόφαση ελήφθη δια περιφοράς από την εκτελεστική γραμματεία αφου η Ελλάδα ,όπως και οι άλλες χώρες επρεπε να στείλουν μέχρι την Παρασκευή, τους πίνακες στην ΦΙΦΑ,για να κανει την σχετική επεξεργασία των νεων πινάκων για το 2011.
Το σημαντικό είναι ότι η χώρα μας δεν εστειλε τον πίνακα με ΕΞΗ ονόματα αλλα πρόσθεσε και το ονομα του Δωδεκανήσιου Τάσου Σιδηρόπουλου ,παρα το γεγονός ότι δεν εχει τα δυο χρονια που ορίζει η ΦΙΦΑ,ως απαραίτητο προσόν ,για να πάρει το σημα του διεθνούς Η ΕΠΟ στο συνοδευτικό της εγγραφο αναφέρει τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν μετα την παραίτηση του Δαλούκα(εστω και αν στην επιστολή του εγραφε η απόφαση του ηταν προσωρινή) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: