Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 0-2

Ο Θρύλος έκανε πάρτυ για ένα ημίχρονο στο Ηράκλειο και νίησε τα τσεκούρια του Εργοτέλη με 2-0 χάρη σε 2 γκολάρες του Πάντελιτς και Φουστέρ.
Θα μπορούσε άνετα να έχει βάλει ακόμη 2-3 γκολ καθώς έπαιξε μονότερμα την ομάδα του αδιόρθωτου Καραγεωργίου που πάντα λυσσάει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Αλλά ο Θρύλος δεν του έκανε την χάρη και πήρε το πολύτιμο τρίποντο, άνετα και ωραία.
Οσο για τον Εργοτέλη κρίμα πραγματικά, καθώς τον συμπαθούσα κάποτε αλλά βλέπω ότι έχει καταντήσει δεύτερο πράσινο παράρτημα στο Ηράκλειο. Πάντα με τον ΠΑΟ ανοίγει τα πόδια και με τον Ολυμπιακό παίζουν σαν τσεκούρια όπως έκαναν και σήμερα. Ντροπή σας.
Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο, έστω και σε δύο δόσεις, πολύ πιο εύκολα από ότι αναμενόταν. Αν μετρούσε και η γκολάρα του Τοροσίδη στο πρώτο ημίχρονο που έγινε πριν από αρκετές ημέρες τώρα θα μιλάγαμε για περίπατο.
Ας είναι και έτσι.
Πάρτε να έχετε για να μάθετε να παίζετε σαν τρελλοί με τον Ολυμπιακό μόνο και να ανοίγεται τα πόδια σε όλους τους άλλους.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Πράσινα παραρτήματα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Μπέτο (84' Καρέλης), Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ορφανός, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπουντιμίρ, Λεάλ (71' Ρομάνο).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοδεστό, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Ντουντού, Ριέρα, Ρόμενταλ (94' Γκαλίτσιος), Μιραλάς (91' Μήτρογλου), Πάντελιτς (88' Φουστέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: