Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

 Ατζέντης Μιραλάς: Είμαστε σε καλό δρόμο

O ατζέντης τού Βέλγου κυνηγού μίλησε στην εφημερίδα 'Γαύρος' μετά την επαφή που είχε με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κομινάκη, επιβεβαιώνοντας ότι, πλέον, οι δύο πλευρές χτίζουν νέες βάσεις στη συνεργασία τους.

«Όντως είχαμε μία συνάντηση, στην οποία προσπαθήσαμε να γνωριστούμε καλύτερα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ξεκινήσαμε να χτίσουμε μία καλύτερη σχέση. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι έχουμε μία σταθερή θέση, ένα... καθαρό τραπέζι όπου μπορούμε να καθίσουμε και να συζητήσουμε για το μέλλον», είπε αρχικά ο Βέλγος ατζέντης. 
«Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Το παρελθόν είναι παρελθόν και μένει εκεί και αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε στο μέλλον».
« Εφόσον όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν τον Μιραλάς, πιστεύω ότι θα βρούμε μία λύση. Αλλά δώστε μας λίγο χρόνο και όλα θα γίνουν. Δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε θα γίνει αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση (σ.σ. με τους Μαρινάκη-Κομινάκη) και πλέον μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: