Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0. Αναστήσαμε μια ακόμη ομαδούλα

Καταφέραμε σήμερα το αδιανόητο. Να αναστήσουμε μια επιεικώς αστεία ομάδα (για να μην πω κάτι βαρύτερο).

Καταφέραμε να χάσουμε από ένα καφενείο. Καταλάβατε τι έγινε σήμερα ρε μάγκες? Το πήρατε χαμπάρι ότι με τις μαλακίες σας έχουμε χάσει ήδη 3 ματς από ομάδες τις πλάκας?

Γιατί και οι 3 φετινές ήττες είναι καρμπόν. Και στις 3 ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος σαν ομάδα και στις 3 έχει κάνει εγκλήματα και έχει χάσει δικά του ματς.

Κάποιος πρέπει να έχει ευθύνες λοιπόν για αυτό.

Κάπιος πρέπει επιτέλους να τραβήξει αυτιά. Να ταρακουνήσει λίγο τα μυαλά κάποιων που νομίζουν ότι όλα είναι εύκολα.

Ετσι δεν είναι κ. Ντουντού? 3ο χαμένο πέναλτυ στα 3 που έχουμε καρδίσει φέτος? Ημαρτον ρε.

Είσαστε επεγγελματίες ποδοσφαιριστές και πληρωνόσαστε ένα σκασμό εκατομμύρια. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ 1 ΠΕΝΑΛΤΥ.

Οπως δεν επιτρέπεται να χάνεται από ομάδες της σειράς όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Καταλαβετέ το όλοι. Δεν παίζετε στα Σούρμενα. Στον Ολυμπιακό παίζετε. Αντε σοβαρευτείτε λοιπόν γιατί θα έχουμε άλλα. Από εκεί που θα μπορούσατε να έχετε τελειώσει ήδη το πρωτάθλημα και να είσαστε 5-6 πόντους μπροστά από τον δεύτερο, τώρα θα είσαστε εσείς δεύτεροι αύριο, ισόβαθμοι πιθανόν με τους πράσινους ανύπαρκτους και μπορεί την επόμενη Κυρακή να είσαστε και πίσω σε πόντους. Γιατί με τέτοια συμπεριφορά στα εκτός έδρας ματς, πολύ αμφιβάλλω αν θα κερδίσετε την αξιόμαχη Καβάλα. Κανόνίστε λοιπόν να σοβαρευτείτε γιατί αν χάσετε το φετινό πιο εύκολο πρωτάθλημα όλων των εποχών με αντιπάλους που είναι για τον π....ο τότε θα έχουμε πολά γέλια και κλάματα μαζί.

Πρόεδρε κάε κάτι και εσύ και τράβα αυτιά για να μην πάνε χαμένα τα εκατομμύρια που έδωσες το καλοκαίρι. Στο χέρι σου είναι να τους ξυπνήσεις. Ολους. Και τουςπαίκτες και τον Βαλβέρδε, αν χρειάζεται. Και ας αφήσει και αυτός τις μαλακίες περί μικρού ρόστερ των 19 παικτών γιατί τώρα ποπιός θα παίξει στα επόμενα ματς με τόσους τραυματισμούς? Ο φούφουτος? Ε Ερνέστο?

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και παίξτε επιτέλους σε ένα εκτός έδρας ματς σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Οχι σαν μοδίστρες. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Και εσύ ρε Πάντελιτς δώσε την μπαλα και σε κανένα άλλον και σταμάτα να θες να γίνεις συνέχεια ήρωας. Τεράστιο λάθος σου σήμερα στο 93. Εσπαγες την μπάλα στον Μιραλάς δίπλα και το 1-1 ήταν απλό πράγμα. Αλλά εσύ προτίμησες να σκοτώσεις το θηρίο. Ημαρτον. Η ομάδα είναι πάνω από τους εγωισμούς σας κύριοι. ΤΕΛΟΣ.
Και μέσα σε όλα τα άλλα τραγικός ο ένας επόπτης σήμερα. Σταμάτησε με 2 ανύπαρκτα οφσάιντ παίκτη της ομάδας μας φάτσα με τον τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος (78' Γκερέιρο), Καράμπελας, Μπερνς (58' Μπλάνκο), Σκόκο (71' Ντιόπ), Λυμπερόπουλος, Γκέντζογλου.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοδέστο, Ντουντού, Μιραλάς, Φουστέρ (46' Πάντελιτς), Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ (86' Φετφατζίδης), Ουρτάδο, Ριέρα (23' Ιμπαγάσα), Ποτουρίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: