Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το θέμα θεωρείται λήξαν

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

"Κατόπιν αμοιβαίων διευκρινίσεων και συζητήσεων, που εδόθησαν μεταξύ όλων των μελών της Super League με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο έκτακτου Δ.Σ. που έλαβε χώρα σήμερα, αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ της 9/11/2010, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε το αίτημά της περί παράδοσης μαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Δ.Σ. της 9/11/2010. Το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, ως εκ τούτου, όπως καταρτιστούν τα έγγραφα πρακτικά του Δ.Σ. της 9/11/2010, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αυτό έλαβε".

Από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα ενότητας, λέγοντας: "Σήμερα δεν υπάρχουν ούτε νικητές ούτε ηττημένοι. Νικητής είναι το ποδόσφαιρο, νικητής είναι η Σούπερ Λίγκα. Είμαστε ενωμένοι και προχωράμε, έχουμε διάφορα θέματα να λύσουμε μέχρι το τέλος του χρόνου και προχωράμε όλοι μαζί δυνατά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Νομίζω ότι η συζήτηση που είχαμε μας κάλυψε όλους πλήρως".
Βγαίνοντας πρώτος από τα γραφεία, ο Νικόλας Πατέρας εκ μέρους του Παναθηναϊκού τόνισε πως "κάναμε ένα Δ.Σ. στο οποίο συζητήσαμε και δόθηκαν διευκρινίσεις αναφορικά με το συμβούλιο της 11 Νοεμβρίου. Θα σας κάνει και ο κ. Μαρινάκης κάποιες διευκρινιστικές δηλώσεις. Για εμάς το θέμα θεωρείται λήξαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: